„Kolíková a jej ľudia dali Lučanského zavraždiť.“, tvrdí MUDr. Lipták
30 | 12 | 2020 I Petra Demková

MUDr. Lipták odprezentoval sériu svojráznych názorov na to, čo sa stalo generálovi Lučanskému. Neverí, že si zranenia spôsobil sám a je podľa jeho slov presvedčený, že generál bol zavraždený. Dokonca si myslí, že vražda Lučanského je skutočným dôvodom, prečo bol predĺžený núdzový stav a povolaná do ulíc armáda.


Peter Lipták nikdy nepatril k tým, ktorí by si dávali servítku pred ústa. Svoje kontroverzné názory na opatrenia proti korone, či vakcináciu zdieľa pravidelne na Facebooku. Od utorkového večera pravidelne zásobuje verejnosť svojimi názormi na to, čo sa stalo generálovi Lučanskému. Svoje tvrdenia však nijako nedokladuje a nepredkladá k nim ani žiadne dôkazy.

Ako prvé, zdieľal na sociálnej sieti ešte večer po údajnej samovražde, Peter Lipták, vyjadrenie istej panej v tomto znení: „Štve ma nehorázne, že o nejakom ruskom špiónovi, ktorého už aspoň desaťkrát vraj otrávili, ale je zdravý ako buk, tak píše pol sveta, že aká je to beštiálnosť zo strany Rusov, že ho CHCELI otráviť za špionáž proti svojej vlasti. A tu, gestapáckym spôsobom napadnú, zrejme s cieľom umlčať navždy generála, a všade je ticho. Lebo tí, čo každý deň klamú, ohlupujú národ, zavádzajú, sú zapredaní americkým pohlavárom, finančníkmi, farmaceutmi, tak práve tí nám hovoria PRAVDU???“

Podľa MUDr. Liptáka je Covid konečné riešenie
„Každého, kto premýšľa napadne, že celý tento covid cirkus nie je fyzická choroba, ale je to psychologická operácia proti našej republike spočívajúca v likvidácii jej ľudského potenciálu strachom“, hovorí Lipták. Čítať ďalej
04 | 11 | 2020 | Petra Demková


Deň po incidente ešte pritvrdil a napísal rovno: „Kolíková a jej ľudia dali Lučanského zavraždiť.“ A podpísal sa aj pod ďalší názor v ktorom verejne publikuje, že: „Vražda generála Lučanského je skutočný dôvod prečo bol predĺžený núdzový stav a povolaná do ulíc armáda."

Svoje tvrdenia však prezentuje skôr iba ako vlastné názory a nie dokázateľnú pravdu, pretože k nim neprikladá žiadne dôkazy. Svojimi statusmi skôr svojsky vyjadruje iba nespokojnosť s aktuálnym stavom v spoločnosti.

"Lučanský išiel bojovať nie siahať si na život. Hrdinovia, ktorí dobrovoľne nastúpili do prvej línie boja za národ si na život nesiahajú. Hynú i naši, hynú, ale sťa víťazi! Žiadna rana zvuk bôľu z úst im nevyrazí. Mor ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom.“ uzatvára Lipták.

Ján Čarnogurský kladie zásadné otázky k tomu, čo sa stalo Lučanskému.
Čarnogurský ako bývalý minister spravodlivosti i predseda vlády sa pýta, ako mohol byť Lučanský umiestnený na cele osamote, keď pravidlá umiestňovania na samotku sú jasne dané. Nezdá sa, že by v tomto prípade bol pre samotku dôvod. Pre vládu má aj... Čítať ďalej
30 | 12 | 2020