„Máme tu kult Pfizeru, kde je ihla namiesto kríža. Je to šialené!“ perlí poslanec Blaha
28 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Poslanca Ľuboša Blahu už dávno nič tak nerozčertilo ako posledné rozhodnutie hlavného hygienika, ktorý povolil aj parlamentným poslancom s koronavírusom ísť do Národnej rady a hlasovať. Toto podľa neho už naozaj prehnal.


Strana Smer-SD a jej poprední členovia sú známi svojím kritickým postojom k premiérovi Matovičovi a najmä jeho boji s pandémiou koronavírusu a Ľuboš Blaha patrí medzi ich špičku. A prejavil sa aj teraz, keď vo svojom statuse na sociálnej sieti poriadne skritizoval hlavného hygienika Jána Mikasa za jeho krok povoliť nakazeným poslancom ísť do parlamentu a hlasovať.
Už nevadí, že s nakazeným človekom príde do kontaktu stovka ľudí

Podľa Ľuboša Blahu je rozhodnutie hlavného hygienika výsmechom celému Slovensku a všetkým obetiam pandémie. „Definitívne sa ukázalo sa, že Mikas je len Matovičova maňuška, ktorá bez reptania plní aj tie najšialenejšie pokyny vlády. Nechce sa tomu veriť - pred chvíľou schválil Mikas vyhlášku, podľa ktorej aj poslanci nakazení Covidom môžu prísť zajtra do parlamentu a odhlasovať ústavný zákon, ktorým vláda bude môcť donekonečna predlžovať núdzový stav,“ začína svoj status poslanec Národnej rady a v ďalších riadkoch začína naberať na obrátkach. „Tak veľmi chcú zakazovať protesty, že sú ochotní zamoriť celý parlament, ohroziť zamestnancov Kancelárie NR SR a ich rodiny a poprieť všetko, čo doteraz hlásali o tom, aký je Covid nebezpečný. Zajtra v parlamente si dá Covid pauzu a už odrazu nebezpečný nebude,“ pridáva Blaha.

Už podľa neho nie je potrebné, aby človek nakazený Covidom ostal doma v karanténe, pričom donedávna to koalícia klasifikovala ako trestný čin. „Ale zrazu to je služba vlasti. Odrazu nevadí, že s takýmto nakazeným človekom dôjde do kontaktu v miestnosti bez okien stovka ďalších ľudí - odrazu nebude treba, aby šli okamžite do karantény. Matovičovi papaláši môžu všetko,“ perlí nahnevaný Blaha, ktorému vadí aj to, že kým bežných ľudí by za takéto niečo naháňala polícia, Mikas s Matovičom vysielajú Slovákom signál, že všetky ich pravidlá sú vlastne len bič na ľudí a vyvolení ich dodržiavať nemusia. „Je to surové, arogantné a nekonečne hlúpe.“



„Zo sledovania Krstného otca sú to zrazu Prci, prci prcičky,“ perlí smerák Blaha
Kritik Ľuboš Blaha sa opäť pustil hodnotiť všetko, podľa neho, zaujímavé, čo sa u nás udialo. A ako vždy, okorenil to svojimi „perlami“, ktoré tentokrát adresoval všetkým trom naším najvyšším ústavným činiteľom. Čítať ďalej
16 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Čo sa deje na Slovensku čoraz viac pripomína 30. roky v Nemecku

Poslanci Smeru-SD sa na zajtrajšej schôdze Národnej rady vraj nezúčastnia, pretože nemajú možnosť nič ovplyvniť. „Nebude sa diskutovať, nebude možnosť hlasovaním čokoľvek zmeniť. Na stláčanie gombíkov tam má Matovič svoje stádečko - my mu komparz robiť nebudeme. Jediné, čo môžeme urobiť, je politická obštrukcia. Nebyť tam a znížiť tým počet prítomných poslancov,“ načrtá Blaha možný scenár zo strany opozičnej strany. Keďže koalícia potrebuje 90 hlasov, je v prípade platnosti súčasných protipandemických obmedzení aj pre poslancov možné, že by potrebný počet hlasov nenazbierala. Viacero poslancov koalície je totiž pozitívnych, rovnako ako ministrov a vládnych predstaviteľov. „A tak prišiel hygienik Mikas a svojvoľne zmenil pravidlá pre poslancov - lebo on neslúži Slovensku, on nebojuje s Covidom, on nepomáha ľuďom... On jednoducho skáče, ako vláda píska. A je jedno, či ľudia budú umierať - oni budú mať svoj fašizmus,“ píše svojím typickým slovníkom poslanec Smeru.

Do parlamentu podľa Blahu teda dnes príde 90 poslancov koalície, poslušne stláčať gombík a prakticky tak zrušiť demokraciu na Slovensku. „Bez akejkoľvek možnosti opozície vystúpiť, oponovať, kritizovať. Toto nie je demokracia, toto je totalitný valec,“ rozhorčuje sa, pretože dnešným hlasovaním vraj vláda už navždy získa možnosť zakazovať protesty, prihrávať si miliónové kšefty bez verejných súťaží, šikanovať lekárov a zdravotníkov a oberať Slovákov o ľudské práva. To, čo sa deje na Slovensku Blahovi čoraz viac pripomína 30. roky v Nemecku. „Toto nie je parlamentná demokracia, toto je Totenehrung - žiadne argumenty, žiadna diskusia, len všetci freneticky tlieskajme a slepo verme vodcovi. Namiesto racionálnej kritickej diskusie o výhodách a nevýhodách vakcíny od Pfizeru sa tu odohráva jednostranná propaganda ako za Tretej ríše,“ pokračuje zástanca všetkého červeného Blaha.

Blaha: Päťdesiate roky sú späť. Chaos, arogancia, teror, sadistické praktiky
05 | 12 | 2020 | Michal Filek

To, čo stvára Matovičova vláda nemá nič spoločné s demokraciou

Podľa poslanca Smeru-SD to dokonca už nadobúda náboženské rozmery - kult Pfizeru. „A namiesto kríža ihla. Vakcína vyrieši všetky naše problémy, vakcína je nové božstvo, nebudeš mať inej vakcíny okrem tejto, ktorým by si sa klaňal, amen,“ prešiel rodený ateista na náboženskú stránku problému s očkovaním. „Vládni politici sa pred kamerami predvádzajú ako treťotriedni herci v telemarketingu, ktorí vám ponúkajú tie najlepšie strúhadlá na zeleninu,“ pokračuje zase ako odborník cez podomový predaj. „A hrdinsky svoje nadrozmerné obnažené ramená nastavujú ihle - chvejeme sa pred telkami vzrušením a očakávame spásu. Šialené. Jednoducho – šialené,“ krúti Blaha hlavou nad prezentovaním začiatku očkovania v našich televíziách.

„Možno že by mali ministri naspievať aj pesničku, niečo ako kedysi Michael Jackson. Matovič by dojato spieval: We are the world, we are the Pfizer, We are the ones who make a brighter day, so let's start vaccinating! One time next time,“ spomenul si Blaha v závere svojho statusu aj na premiéra a dodáva: „Nevládzem teraz myslieť na politiku, ale čo je veľa, to je veľa. To, čo stvára Matovičova vláda, už nemá nič spoločné s demokraciou. Núdzový stav, propaganda, likvidácia iných názorov. Celé zle. Od januára zbierame podpisy a celé toto šialenstvo musíme zastaviť. Iná cesta nie je.“ Počkajme si teda, ako to dnes v Národnej rade celé dopadne.

"Tých, čo sa rúhajú proti Pfizeru, mučí súčasná inkvizícia Mikasom a Matovičom", píše Blaha
22 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič