Naďovi diagnostikovali aj zápal pľúc, ale bojuje
23 | 12 | 2020 I Michal Filek

Minister obrany a podľa kuloárnych informácií horúci kandidát na premiéra, Jaroslav Naď, v súčasnosti doma bojuje s Covidom. Na svojom facebooku priznal, že mu včera teploty a bolesti diagnostikovali aj zápal pľúc. Politik dúfa, že chorobu zvládne. 


"Drahí priatelia, ďakujem vám veľmi pekne za nespočetné množstvo podporných správ, telefonátov (prepáčte keď nezdvíham, ale niekedy vyslovene nevládzem) či odkazov na sociálnych sieťach. Vás drahí susedia, veľmi pekne prosím, aj keď ste fakt zlatí, bez dohody mi nenechávajte tašky s potravinami na plote, lebo ochranka má potom zbytočné starosti..." napísal minister.




Podľa vlastných slov sa Naď za boj s chorobou neľutuje. "Taký je život... Ale verte mi, na vlastnom príklade viem, že to nie je žiadna “chripôčka”. Vysoké teploty, bolesti hlavy, kĺbov a svalov. Zažívacie problémy. Dnes mi navyše potvrdili zápal pľúc. No nič, treba bojovať. Verím, že ako relatívne mladý človek to pri dodržiavaní liečby snáď dám. Väčší problém majú žiaľ starší ľudia a ľudia s oslabeným organizmom."





Zdravých ľudí vyzýva, aby zostali doma. "Nikde necestujte, nenavštevujte rodiny, neoslavujte Silvestra. Buďte doma. Ochráňte seba, svojich blízkych a pomôžte zdravotníkom. Už toho majú dosť a ťahajú z posledného."






Intenzívne myslí najmä na kolegu z vlády Jána Mičovského, ktorý je s ochorením hospitalizovaný v nemocnici. "Všetci zabojujme, spoločne a pre celé Slovensko. Teraz to naozaj potrebujeme viac ako kedykoľvek predtým!"


Kto sa vyhrážal rodine Jaroslava Naďa? Muž z kandidátky kotlebovcov popiera, že to bol on
Iba v pondelok ohlásil minister obrany Jaroslav Naď, že podáva trestné oznámenie za vyhrážanie sa jemu aj jeho rodine. Hoci jeden z vyhrážajúcich sa bol uvedený pod konkrétnym menom, dodnes nie je jasné, kto sa vlastne za výhražným statusom... Čítať ďalej
17 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.