Šokujúci prípad: Matka sa nevedela dočkať dieťatka, kamarátka jej ho vyrezala z brucha!
21 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Neuveriteľný prípad sa stal v americkom Texase. Reagan Hancock († 22) bola približne sedem a pol mesiaca tehotná, keď sa jej stalo niečo, nad čím zostáva rozum stáť.


Mladá mamička mala už s manželom Homerom trojročnú dcérku. Len v auguste zverejnila na Facebooku status, ako sa tešia na ďalší prírastok. ,,Čakáme ďalšie krásne dievčatko, malo by sa narodiť 10. novembra. Nevieme sa dočkať, kedy bude malá Braxlynn Sage tu s nami,“ napísala Reagan. To však netušila, že ju aj dcérku znesie zo sveta kamarátka, o šokujúcom prípade informuje portál cas.sk.
Kamarátka ako Satan v ľudskom tele

Taylor mala predstierať tehotenstvo. Zdroj: FB / Taylor Morton


Tá mladú ženu zabila a z maternice jej vyrezala dieťa. Telo mŕtvej Reagan našla v dome jej mama. ,,Naša krásna dcéra Reagan Hancock a jej nenarodené bábätko Braxlynn boli zavraždené satanom v ľudskom tele. Reagan bola jedným z najlepších ľudí, akých ste mohli stretnúť,“ plakala nad stratou dcéry jej mama. The Sun cituje informácie zo stránky charitatívnej zbierky pre manžela a dcérku zavraždenej ženy. ,,Reagan Hancock a jej bábätko boli sebecky zabité niekým, koho Reagan považovala za priateľku,“ znie na stránke. K hroznému činu sa napokon priznala Taylor Morton., ktorá kamarátku ubila a dobodala na smrť.


Šialený čin: Otec piatich dievčatiek rozpáral manželke brucho aby zistil, či čaká chlapca!
Skutok ako zo zlého hororu spáchal uplynulý víkend muž, médiám známy len pod menom Pannalal. Otec piatich dievčatiek rozrezal manželke (35) brucho iba pre to, že chcel túžobne zistiť, či jeho šieste dieťa bude konečne chlapec! Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Najskôr vražda, potom brutálny čin

Reagan s prvorodenou dcérkou. Zdroj: FB / Reagan Hancock


Taylor po ohavnom čine spravila ešte niečo brutálnejšie, pretože potom z tela Reagan vyrezala dieťa a ušla s ním. Ako informoval denník McCurtain Gazette-News, „Kamarátka“ vzápätí s bábätkom sadla do auta a snažila sa ujsť, cestou ho ale musela odstaviť. Policajtovi, ktorý jej prišiel na pomoc, povedala, že porodila a dievčatko nedýcha. Muž sa síce snažil dieťatko oživiť, no neúspešne. Vyšetrenie v nemocnici napokon ukázalo, že Taylor ho neporodila.

Polícia bola medzitým privolaná k telu mŕtvej Reagan a oba prípady si spojila. Taylor sa k vražde kamarátky a únosu dieťaťa priznala. Portál True Crime Society si všíma konverzácie známych oboch žien v komentároch na Facebooku. Taylor na fotkách pózovala s tehotenským bruškom, ale podľa komentárov tehotenstvo len predstierala, píše v závere portál cas.sk.

Neuveriteľná tragédia: Matka zabila svojich päť detí, potom sa pokúsila o samovraždu
Besnenie matky spolu s ňou prežil iba jej najstarší 11-ročný syn, píše Bild. Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.