Nie všetko je harmonické ako sa zdá: Filmový partneri, ktorí sa v skutočnosti nemôžu vystáť
20 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Milostný pár, manželia či kolegovia. Vo filmoch sa často stretneme s rôznymi dvojicami, ktoré spoločne dokonale harmonizujú. Väčšinou sa z páru na plátne stanú aj v realite dobrí priatelia, niekedy zvládne Hollywood dokonca stvoriť fungujúci vzťah. Ale to neplatí vždy, píše portál Kinotip2.


Päťdesiat odtieňov sivej - Dakota Johnsonová a Jamie Dornan

Dakota Johnsonová a Jamie Dornan stvárňovali pred kamerou dvojicu, ktorá má veľmi intímny a neuveriteľne žhavý vzťah. Je teda pochopiteľne ťažké uveriť niektorým zvestiam, ktoré okolo tejto snímky panujú.

Údajne si sú dvaja hlavní aktéri Dornan a Johnsonová veľmi nesympatickí. Skoro každá scéna bola sprevádzaná diskusiami a nezrovnalosťami, a len málokedy sa zhodli na tom, ako danú scénu čo najpresvedčivejšie natočiť.



Bez nohavíc - Alex Pettyfer a Channing Tatum

Herec Alex Pettyfer si to s Channingom Tatumom pekne pokazil pri natáčaní filmu "Bez nohavíc". Hoci snímka vyzerá, že aj samotné nakrúcanie muselo byť jednou veľkou párty, za kamerou to nebola zase taká zábava.

Pettyfer sa údajne správal arogantne a robil zo seba veľkú hviezdu. Vraj bol dokonca až moc "fajnový" na to, aby s hereckými kolegami vôbec hovoril. Okrem toho si počas natáčania prenajal izbu od priateľov Channinga Tatuma a po vysťahovaní nezaplatil nájomné, z čoho Tatum pochopiteľne nebol zrovna nadšený.



Blade: Trinity - Wesley Snipes a Ryan Reynolds

Wesley Snipes je údajne skutočnou divou na scéne. Počas nakrúcania filmu Blade: Trinity sa on a Ryan Reynolds fakt nemuseli. Najviac vadilo Reynoldsovi extrémne povýšenecké správanie Snipesa.

Hovorí sa, že sa tí dvaja hádali pred a po každej spoločnej scéne (niekedy dokonca počas scény). Okrem toho Snipes vyšiel zo svojho karavanu iba vtedy, keď bolo v pláne natočiť záber zblízka. Pre všetky ostatné zábery ho nahradil jeho kaskadér.



Zodiac - Jake Gyll a David Fincher

Dobre, tentoraz nejde o hereckých kolegov, ale je dobre známe, že medzi režisérom a hercom môžu tiež existovať rozpory. V prípade Zodiaca bol Jake Gyllenhaal na Finchera naštvaný, pretože bol prehnane pedantský a opakoval každú scénu nespočetnekrát, bez ohľadu na to, ako boli jednotlivé scény bezvýznamné. Mnohokrát ale ani potom nebol spokojný.



Hriešny tanec - Patrick Swayze a Jennifer Grey

Nenávisť medzi touto, vo filme romanticky zamilovanú dvojicou, je asi najznámejšia zo všetkých. Doslovnú nenávisť prežíval však pravdepodobne iba Swayze, ktorý nešetril s negatívnymi slovami.

Podľa neho bola Greyová počas natáčania neschopná herečka, ktorá sa nechala rozptýliť úplne všetkým. Niektoré úprimne naštvané reakcie sa dostali aj do hotového filmu (napr. scéna so šteklením v podpazuší - Swayze svoje zúfalstvo nehral).



Leonardo DiCaprio sa musí vzdať alkoholu kvôli milenke
Leonardo DiCaprio (46) teraz musí urobiť niečo pre pravú lásku! Jeho milovaná Camila Morrone (23) sa nemôže pozerať na rastúce pivné brucho slávneho herca a prinútila ho, aby prešiel na extrémne prísnu diétu. Hviezda musí žiť o sardinkách a o vode,... Čítať ďalej
18 | 12 | 2020 | Timotej Dudka