Čo sa to deje so Zemanom? Jeho stav ľudí mätie
18 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Od jeho úrazu už uplynulo niekoľko dlhých týždňov a prezident stále neodložil ortézu, ktorá mu fixuje pravú ruku. To už mnoho ľudí mätie. Znamená to, že sa liečba zlomeniny Miloša Zemana (76) komplikuje?


Ako píše portál Aha!, ďalším špekuláciám o zdravotnom stave českej hlavy štátu môže nahrávať fakt, že sa v posledných mesiacoch až na výnimky neobjavuje na verejnosti. A keď už predsa len medzi ľudí vyjde, je to vždy s ortézou.

Tlačový hovorca prezidenta Jiří Ovčáček však zaprel, že by rekonvalescencia Miloša Zemana prebiehala neštandardne.

Mal by to vzdať a nebyť trápny, hodnotí Trumpa prezident Zeman
Podľa českého prezidenta Miloša Zemana by mal bývalý šéf Bieleho domu Donald Trump uznať porážku a nechať priestor v úrade Bidenovi. "Bolo by rozumnejšie to vzdať, nebyť trápny a umožniť novému prezidentovi ujať sa funkcie," povedal Zeman na adresu... Čítať ďalej
19 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Ruka sa postupne a bez komplikácií hojí. Môžem to osobne dosvedčiť, lebo som mal možnosť vidieť röntgenový snímok pri kontrole v Ústrednej vojenskej nemocnici. Naďalej je ale nutné pri pracovných aktivitách používať pre istotu ortézu. Nie je ale treba mať obavu," ubezpečil hovorca verejnosť s dodatkom, že hojenie zlomeniny skrátka prebieha u starších osôb dlhšiu dobu.

V pracovných povinnostiach to vraj prezidenta našich susedov neobmedzuje. "Nič sa nemení, program beží úmerne pandémii koronavírusu, ktorej stále čelíme. Oproti jarným koronavírusovým mesiacom je ale počet akcií na Pražskom hrade niekoľkonásobný," dodal tlačový hovorca pre Extra.cz.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/12/17/zomrel-herec-anton-vaculik-%e2%80%a079-kratko-pred-oslavou-narodenin/