Úplne nudní manželia! Jan Kraus prezradil, ako mu to klape s manželkou Ivanou
14 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Ivana Chýlková a Jan Kraus sa živia ako herci. Je teda zrejmé, že sa teraz veľmi "nenadrú". Manželia spolu musia tráviť všetok čas pod jednou strechou a zatiaľ to vyzerá, že je to lepšie a lepšie, píše portál Šíp.


Jan Kraus a Ivana Chýlková pôsobia dojmom nerozlučného páru. Obaja sú spolu snáď desiatky rokov a nevedia si prestaviť život po boku niekoho iného. Pravdou je, že Kraus sa vo svojom programe často sťažuje, že Ivana nie je práve gazdinka, ale aj to sa zmenilo.

V povinnej karanténe sa jeho manželka zmenila na ženu v domácnosti. "Ivanka si kúpila prostriedok na vytieranie, všetko doma poutierala a teraz aj varí!" Pochvaľuje si Kraus v internetovom vysielaní.

Kolega o Krausovi bez servítky: Dostal som nakladačku v priamom prenose!
Moderátor Honza Dědek (48) si pozval do talk show kolegu Jana Krausa (67). Po absolvovaní "rozhovoru-nerozhovoru" by si dnes však radšej zopakoval skúšku z dospelosti, ako si Krausa pozvať do štúdia znova, píše portál Aha!. Čítať ďalej
11 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"My žijeme ako štandardní usporiadaní manželia a ja som si dal jediný záväzok, že v decembri by som chcel vážiť tonu," vtipkoval Kraus, ktorý je nesmierne rád, že má doma navarené. Herec tvrdí, že je to všetko jeho zásluha.

"Dávam jej tú myšlienku, čo variť, alebo ju veziem na nákup a ideme spolu ako takí úplne nudní manželia. Veziem ju, ona nakúpi, pomôžem jej s taškou, obaja sme dojatí, ako nám to klape. Potom poupratuje a ja som v slzách, ako pekne žijeme," radoval sa.

Kraus o incidente s Tachecí: „Keď mi niekto klame do ksichtu, tak sa sústredím, aby som ho nezabil!“
Jan Kraus len málokedy prijme miesto respondenta, za čo zrejme môže aj roky starý incident pri rozhovore s novinárkou Barborou Tachecí. Obľúbený herec a moderátor priznal, že by sa v podobnej situácii neudržal ani dnes, píše portál... Čítať ďalej
18 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


"Ivanka je so mnou každý deň šťastná, to je jej život v kocke," tvrdí. Pravdou je, že sarkasticky mienený výrok Ivana potvrdzuje. Svojho manžela podporuje vo všetkých aktivitách a videla snáď všetky diely jeho dlhoročnej show.

"Som rozhodne predná fanúšička a samozrejme, keď mám čas tak pozerám a keď nie, tak dochádzam spätne všetky nezhliadnuté diely. Program hodnotím viac ako kladne. A považujem ho za to najlepšie, čo v českých televíziách v súčasnosti, ale aj dlhodobo je," konštatovala Chýlková pre Život v Česku.

Simona, toto nie! Vyzývavé oblečenie Krainovej je ďaleko za hranicou vkusu (VIDEO)
Skvelá postava a podnikavý duch sa jej nedajú uprieť. Prečo si ale na fotenie nového produktu, ktorý zaručuje omladenie pleti, vybrala Simona Krainová (48) body, ktoré pozornosť sledujúcich okamžite strhne len na spodné partie? Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Timotej Dudka