Sexbomba Pamela Anderson: Nenakazila sa, ale covid ju aj tak dobehol (VIDEO)
13 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Hoci si sama týmto ochorením neprešla, vírus sa na jej vzhľade podpísal. S ohľadom na dodržiavanie opatrení sa aj hviezdy, ako je Pamela Anderson (53), museli obmedziť a zostať doma. Na niektorých sa to podpísalo menej, na niektorých však viac, píše portál Aha!.


Herečka, ktorej plagáty kedysi viseli na stenách nejednej chlapčenskej izby, aj naďalej zostáva atraktívnou ženou, hoci je už jasné, že starnutie skrátka nezastaví.

Pravdou tiež ostáva, že okrem plastických zákrokov urobila s Pamelou svoje aj karanténa. V rozhovore pre reláciu Loose Women, ktorý bol vedený online, sa divákom ukázala bez make-upu a zrejmý rozdiel medzi jej skutočnou tvárou a fotografiami z akcií, na ktorých žiari, bol poznať.



Na druhú stranu herečka aspoň ukázala ženám, že ani známi ľudia sa neudržia vo fantastickej kondícii navždy a je úplne v poriadku ukázať sa ľuďom tak, ako skutočne vyzerá. Napriek tomu sa na svojom zovňajšku snaží pracovať. "Doma mám telocvičňu, snažím sa udržať vo forme", prezradila v spomínanej relácii.

ŠKANDÁL: Pamela Anderson je po 12 dňoch od svadby bez manžela
Uplynulo len 12 dní od piatej svadby herečky Pamely Anderson a so svojim najnovším, 74-ročným novomanželom Johnom Petersom už žijú oddelene. Čítať ďalej
02 | 02 | 2020 | Natália Sollárová