Hlina: Sulík má pravdu, Matovič je pomstychtivý, zákerný človek. Viem o tom svoje
11 | 12 | 2020 I Michal Filek

Alojz Hlina na svojom facebooku napísal o tom, ako sa náš pán premiér Matovič správal na dôležitom samite lídrov EÚ, ktorý v Bruseli rokoval o rozpočte. "Toto je neskutočné. Naša krajina je naozaj v ohrození," napísal. 


V Bruseli sa koná summit lídrov krajín EÚ a náš premiér si odtiaľ, podľa Hlinu, vybavoval svoje účty so Sulíkom. Vypisoval siahodlhý status o tom, ako mu Sulík ubližuje. "To má čas ťukať do mobilu, keď je na oficiálnej ceste v Bruseli, na summite lídrov EÚ? A možno má. Ničomu nerozumie. A na tie jeho naučené frázy v angličtine tam už nik nie je zvedavý," píše Hlina.







Občania na Slovensku do tohto dňa od premiéra dostali z Bruselu fotky belgických policajtov, potom zostrih “one time- next time” a tentokrát potvrdenie o jeho neskutočnej malosti.




"Takýto človek je premiérom SR. A áno, potvrdzujem Sulíkové slová, Matovič je neskutočne pomstychtivý, zákerný človek. Viem o tom svoje. Ešte si užijeme."


Ekonómovia hodnotili ministrov: Matovič najväčším sklamaním vlastnej vlády!
Redakcia Denníka E požiadala ekonómov z Panela expertov , aby povedali, kto bol zatiaľ podľa nich v súčasnej vláde najlepší minister/ka. Mali možnosť napísať aj to, kto bol pre nich najväčším sklamaním. Čítať ďalej
10 | 12 | 2020 | Ivan Brožík