Kollárovej sexici z limuzíny sa lepí smola na päty, ale cíti sa pekná
07 | 12 | 2020 I Gabriel Matta

Sexica z Kollárovej limuzíny, Miroslava Fabušová utrpela pri medializovanej autonehede v čase zákazu vychádzania vážne zranenia a bola hospitalizovaná v nemocnici.


Modelke Miroslave Fabušovej sa lepí smola na päty. Po tom, čo nezohnala odvoz na kontrolné vyšetrenie do nemocnice, sadla za volant a rozhodla sa dopraviť do špitálu sama. Po ceste však mala autonehodu. Teraz, okrem štvrtého zlomeného stavca a vysunutých platničiek medzi piatym a siedmym stavcom, rieši ďalšie zdravotné komplikácie a pred domom jej stojí rozbitý Mercedes, tvrdí portál eReport.



Modelku a vizážistu všaknezastavili ani bolesti, ktorými trpí a svojich sledovateľov uistila cez sociálnu sieť, že aj dochrámaná stojí za hriech. Pred zrkadlo sa postavila v dráždivej zelenej podprsenke s perfektne naštylizovaným mejkapom: „Čaká ma operácia, to je pravda, ale oddnes mám dovolené na chvíľočku denne, pri maximálnej opatrnosti, dať si dole golier a konečne sa cítim zase pekná. Dám do ďalšej fotky, ako sa to snažím maskovať a ako to vôbec vyzerá. Ale toto je prvé, s čím sa chcem podeliť, že som celá a pokope,“ vyznala sa Kollárova kamarátka, ktorej vášňou je fotiť sa polonahá. Fabušová zverejnila aj záber, ako vyzerá doma s golierom, ktorý jej fixuje krk. Zvodná póza jej nepochybne do budúcna zabezpečí množstvo adeptov, ktorí ju ochotne zoberú na ďalšiu kontrolu.

Prečo naozaj išiel Haščák do väzby? A kto bude ďalší? (Ján Čarnogurský ml.)
Komentár Jána Čarnogurského ml. Čítať ďalej
07 | 12 | 2020 | Prevzatý článok