Desivý príbeh Patrikovho otca: Bol na protestoch, zomrel na COVID-19
06 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Na sociálnej sieti sa šíri neuveriteľný a veľmi smutný príbeh muža, ktorý sa zúčastnil na novembrovom proteste proti pandemickým obmedzeniam, pričom krátko na to zomrel práve na koronavírus. Informáciu o tom napísal jeho syn a potvrdila to aj polícia.


Účasť otca Petra na demonštrácii proti opatreniam potvrdil aj jeho syn Patrik, podľa ktorého jeho otec tvrdil, že žiaden COVID-19 neexistuje. Žiaľ, v piatok naň zomrel! Patrik teraz prosí ľudí, aby sa správali zodpovedne. „Prosím všetkých, ktorý neveria covidu, aby prehodnotili svoj postoj k tejto nebezpečnej chorobe. Môj otec Peter, neveriaci na covid, odporca anti-covidových opatrení a nosenia rúšok, momentálne leží s ochorením COVID-19 na jednotke intenzívnej starostlivosti na infekčnom oddelení v Lučenci. Je v kritickom stave, v umelom spánku, napojený na prístroje na podporu života!!!“ napísal Patrik na facebooku štyri dni pred otcovou smrťou.



Hrôza: Mladý lekár sa ponúkol testovať na vakcínu, zomrel na koronavírus!
Výskum vakcíny proti COVID-19 pokračuje v mnohých krajinách, pri ich testovaní, žiaľ, prináša so sebou aj veľmi smutné prípady. Čítať ďalej
24 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Polícia potvrdzuje: Áno, profil napísal reálny človek, ktorému zomrel otec

Pravdivosť informácií v Patrikových statusoch potvrdila oficiálna facebooková stránka polície Hoaxy a podvody - Polícia SR. „Do správ ste nám poslali status muža, v ktorom píše, že jeho otec, ktorý bol na protestoch v Bratislave, kde veľa ľudí nemalo rúško, sa dostal do nemocnice, kde mu zistili koronavírus. Podľa statusu ležal na jednotke intenzívnej starostlivosti na infekčnom oddelení v Lučenci. Bol v kritickom stave v umelom spánku pripojený na prístroje. Včera v noci zomrel. Áno, ide o reálny profil reálneho človeka a áno, zomrel mu otec, ktorý zomrieť nemusel a mohol ešte dlhé roky žiť,“ potvrdzuje polícia status a slová, ktoré napísal Petrov syn Patrik na sociálnej sieti.

„Ak vám budú Vaši známi či príbuzní hovoriť a ukazovať statusy konšpirátorov o tom, že na protestoch sa určite nemohol nikto nakaziť a pandémia je výmysel, ukážte im tento status. Pozostalým zomrelého vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Priezvisko a profilové fotografie na Facebooku sme zarastrovali,“ dodáva na záver polícia. Aj z tohto je teda vidieť, že upozornenia na koronavírus nie sú len planým výmyslom, ale vážnou vecou, ktoré môže zachrániť život každého z nás.

Mladý športovec fanúšikom tvrdil, že koronavírus neexistuje. Nakoniec naň zomrel
Fitnes influencer, len 33-ročný Dmitriy Stuzhuk z Ukrajiny, nečakane zomrel na komplikácie spôsobené novým koronavírusom. Existenciu vírusu popieral, kým sa sám nenakazil. Bol otcom 3 detí. Čítať ďalej
23 | 10 | 2020 | Natália Sollárová