Mladý športovec fanúšikom tvrdil, že koronavírus neexistuje. Nakoniec naň zomrel
23 | 10 | 2020 I Natália Sollárová

Fitnes influencer, len 33-ročný Dmitriy Stuzhuk z Ukrajiny, nečakane zomrel na komplikácie spôsobené novým koronavírusom. Existenciu vírusu popieral, kým sa sám nenakazil. Bol otcom 3 detí.


Športovec sa mal infikovať počas pobytu v Turecku, píše portál Sky News. Na výlet cestoval s vedomím, že žiadny koronavírus neexistuje, už na druhý deň však začal pociťovať príznaky respiračného ochorenia. Zobudil sa s podráždeným hrdlom a ťažko sa mu dýchalo.

K tomu sa postupne pridal aj kašeľ, ale pretože nemal teplotu, myslel si, že ide o bežné nachladnutie. Predtým totiž športoval vonku v chladnom počasí, píše portál super.cz. Po návrate do Ukrajiny okamžite išiel na testy a ďalšie vyšetrenia. „Bol som pozitívny na COVID-19. Lekári trvali na hospitalizácii, ale s tým bol trochu problém. Nemocnica je v rekonštrukcii a bola plne obsadená. Ľudia ležali i na chodbách. Nebol tu dostatok jedla, hygienických potrieb. Pred tým, ma nikto nevaroval,“ uviedol šokovane na svojom profile.

Nesprávna komunikácia v čase koronakrízy je cestou do pekla, tvrdí Miroslav Kollár
Konfrontačný typ komunikácie o témach súvisiacich s koronavírusovou krízou vo vnútri vládnej koalície, ale aj smerom k verejnosti je podľa poslanca Za ľudí Miroslava Kollára cestou do pekla pre celú spoločnosť i samotnú vládnu koalíciu.... Čítať ďalej
15 | 10 | 2020 | TASR


„Bol som jedným z tých, ktorý si mysleli, že covid neexistuje..., pokým som naň neochorel,“ odkázal následne viac ako miliónu svojich sledovateľov propagátor zdravého životného štýlu potom, ako zostal ležať v ukrajinskej nemocnici. "COVID-19 nie je žiadna chvíľková choroba!," dodal.

Lekári mu dali kyslík, ale nakoniec sa po ôsmich dňoch radšej presunul domov, kde mal väčšie pohodlie. Krátko na to sa však dostal kritického stavu. Jeho bývalá manželka Sofia, s ktorou sa rozišli len pred pol rokom, uviedla, že upadol do bezvedomia a pravdepodobne mu zlyhalo srdce. Niekoľko hodín po urgentnom transporte zomrel. Bol otcom 3 detí, najmladšie z nich malo iba 9 mesiacov.

Profil bývalej Stuzhukovej manželky. Deti zostali bez otca.



Cieľom „operácie korona“ je „úprava“ človeka, tvrdí Četveriková z Moskovskej štátnej univerzity
Pandémia je podľa Oľgy Četverikovej len mechanizmus na zmenu modelu fungovania človeka. Uviedol YouTube kanál Stalingrad. Čítať ďalej
19 | 10 | 2020 | Imrich Kovačič