Milan Kňažko porazil Covid, ale zápal pľúc zostal a hlas sa mu nevrátil
20 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Keď ho pred mesiacom pustili z nemocnice, kde bol hospitalizovaný s nákazou Covid-19, vyzeralo to, že je z najhoršieho vonku, ale nie je. Herec Milan Kňažko (75) má stále veľké zdravotné problémy, ktoré zrejme nikdy nezmiznú, píše portál Blesk.


Aj keď sa snaží vrátiť do bežného života, a dokonca sa zapojil do osláv 17. novembra, keď spoločne s kolegami prednášali básne a diskutovali na tému sloboda, tak stále nie je zdravý.

Milan Kňažko v rozhovore pre Aktuality.sk zmienil, že stále nie je úplne zdravý a zápal pľúc sa ho stále drží. Ale podľa doktorov má dostatok protilátok na to, aby sa s tým telo pobilo.

"Žumpa ako žumpa!", myslí si Kňažko
Najmä tí starší si Milana Kňažka pamätajú nielen ako herca, ale aj ako muža, ktorý v novembri 1989 patril medzi lídrov Nežnej revolúcie. Dnes vyslovil svoj názor aj v súvislosti s našimi dvomi sociálne demokratickými stranami. Čítať ďalej
15 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


"Začal som mať vysoké teploty okolo 38 až 39. Až do nedele som mal stále teploty a v pondelok ma už manželka vyhodila do nemocnice, pretože som vraj bol šedý. V nemocnici som bol jedenásť dní. Teploty pominuli, vyvinul sa zápal pľúc. Trikrát mi robili rozbor krvi. Zápal pľúc sa najskôr vyvíjal veľmi ťažko, potom sa zmiernil, a keď som už bol bez teplôt, pustili ma domov. Zápal pľúc zostal, hlas sa ešte nevrátil a ani sila sa ešte moc nevrátila," priznal herec, na ktorého vzhľade sa choroba podpísala. Keď opustil nemocnicu, bol v tvári strhaný, unavený a výrazne vychudnutý.

"S veľkou vďakou a hlbokou úctou sa skláňam pred sestričkami a všetkými zdravotníkmi, ktorí v týchto ťažkých časoch a mimoriadne náročných podmienkach riskujú svoje zdravie, aby chránili to naše vrátane záchrany toho najcennejšieho, našich životov. Verím, že zodpovední vládni činitelia to v rámci nastávajúcej reformy zhodnotia nielen slovami. Ešte raz vám ďakujem za starostlivosť, ľudskosť, trpezlivosť a odbornosť," poďakoval na sociálnej sieti Kňažko.

Ako je na tom nakazený Milan Kňažko? Vďaka telefonátu v tom máme jasno!
S obávaným ochorením Covid-19 sa nakazil aj Milan Kňažko, ktorý dokonca musel byť hospitalizovaný. Ako na tom momentálne je? Všetko sa vyjasnilo vďaka jednému telefonátu, píše portál Stras24. Čítať ďalej
06 | 10 | 2020 | Timotej Dudka