Koronavírus má všetky znaky biologickej zbrane, tvrdí ruský profesor
20 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

Michail Bala je presvedčený, že ak by niekto chcel zasiahnuť určitú časť populácie, vytvoril by takýto typ vírusu.Uviedol portál Rossaprimavera.ru.


Existujú všetky dôvody pre tvrdenie, že SARS-CoV-2 má príznaky biologickej zbrane. Je o tom presvedčený lekár pre infekčné choroby profesor Michail Bala z ruského mesta Lipeck. O jeho názore informovala agentúra Gorod48.ru.



Útočí cielene

Profesor Bala upozornil, že choroba napáda predovšetkým určité kategórie populácie. Hlavne starších, osoby s nadváhou, pacientov s chronickými kardiovaskulárnymi a pľúcnymi chorobami a diabetes mellitus.


„Existujú všetky dôvody tvrdiť, že vírus má známky biologickej zbrane. To nie je moja fantázia. Ide o vyhlásenia vysoko rešpektovaných ľudí a odborníkov na tieto zbrane,“ uviedol.


Bala zdôraznil, že vírus vo väčšine parametrov zodpovedá biologickým zbraniam. Človek, ktorý je dlhodobo chorý na COVID-19, zostáva zdrojom infekcie pre ostatných.


Pandémia koronavírusu má vytvoriť digitálneho človeka, tvrdí ruská vedkyňa
Podľa Iriny Muchinovej boli prípravou na covid falošné epidémie SARS v roku 2003 a prasacia chrípka H1N1 v roku 2009. Uviedol portál Zen.yandex.ru. Čítať ďalej
02 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič

„Predpokladajme, že niekto chce zasiahnuť určitú časť populácie. Vytvorí preto podmienky, aby tento patogén do nej prenikol. Bez ohľadu, ako ďaleko je od hlavných dopravných tepien. Musí teda zabezpečiť prenos vzduchom sprevádzaný prípadným osobným kontaktom alebo jedlom. Zákerná je i doba 14 dní, kým sa prejaví. Práve vtedy predstavuje infikovaná osoba najväčšie nebezpečenstvo,“ uviedol profesor.


Najkľúčovejšia je podľa Balu schopnosť vírusu preniknúť do cieľových buniek ľudského tela.



Imunita zrádza a „pomáha“ vírusu

„Ľudský imunitný systém reaguje na vírus paradoxne. Zvyčajne, keď vírus vstúpi do bunky, podrobí si proces jej obnovovania. Aby tomu telo zabránilo, zapne imunitný antivírusový obranný mechanizmus a prevezme situáciu pod kontrolu. Ale v tomto prípade je to naopak!“ vysvetlil Bala.


„Čím silnejšia je imunitná odpoveď tela, tým väčší je rozsah procesu deštrukcie buniek a vnútorných orgánov pacienta. Začína sa cytokínová búrka. Imunitný systém zlyháva. Nielenže nebojuje, ale začína zrádzať svoje vlastné životné mechanizmy. A čím viac bunka predtým trpela na chronické choroby, tým väčšie škody na nej vírus spôsobuje,“ doplnil ruský profesor.


„Badať teda všetky znaky umelého pôvodu vírusu. Dlhý čas prejavenia, vysokú nákazlivosť a rozsah škôd. Plus cieľová skupina pozostávajúca z ľudí s pretrvávajúcimi chorobami,“ uzavrel Bala.


https://www.hlavnydennik.sk/2020/11/17/scenar-pandemie-korony-udajne-napisali-rockefellerovci-uz-v-roku-2010/