Dary Rolins sa opäť vyzliekla. Vyzerá ... vau!
19 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Už sa zase vyzlieka! Dara Rolins (47) odhalila zákulisie žeravého fotenia, na ktorom odhodila vršok. Rozhodne sa nemá za čo hanbiť, telo má ako dvadsiatka. Niet divu, že sa pokojne fotí polonahá, píše portál Aha!.




Aj keď jej ťahá na päťdesiat, nebojí sa toho. Veď na svojej postave naozaj poctivo maká každý deň. Odhodiť podprsenku a prsia zakryť dlaňou. Toto tu bolo nedávno - žeravé fotky z Bali. Teraz jej telo zakrývali len malé džínsové šortky a čižmy rovnakej farby nad kolená.

Speváčka pripravuje tajný projekt, kde ju obdivovatelia uvidia v celej jej kráse. "Na pľaci!" To bolo jediné, čo k foteniu napísala.

Už teraz je však jasné, že to bude naozaj žeravé. Z krátkeho videa zverejneného na Instagrame, sa Dara natriasa v rytme skladby od americkej speváčky Beyoncé (39) s názvom Run the World (Girls), v ktorej sa spieva, že svet ovládajú dievčatá!

Instagram (@dararolins_vermi)


A zástupkyne nežnejšej časti populácie to aj náležite oceňujú. "Ste krásna a inšpiratívna žena!" Napísala jedna z fanúšičiek do komentárov. "Viac takých žien!" Objavilo sa ďalej. Čo na to povedať? Je skutočnou múzou pre obe pohlavia.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/11/18/odhalene-tajomstvo-zosnulej-princeznej-diany-%e2%80%a036/