ŠOKUJÚCE: Po streľbe na Kladensku traja mŕtvi! Z domu vyniesli živé iba bábätko
08 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.
K veľkému rodinnému nešťastiu došlo v sobotu večer v obci Líský na Kladensku. V jednom z tamojších rodinných domov zomreli po streľbe traja ľudia. Na miesto dorazili aj príslušníci zásahovej jednotky. Informuje o tom portál Blesk.cz, ktorého reportér celý zásah sledoval priamo v obci. Polícia informovala, že pravdepodobným páchateľom bol muž, ktorý je už tiež po smrti.
Zo štyroch ľudí v dome prežilo iba bábätko!

V Lískom na Kladensku došlo k streľbe, po ktorej v rodinnom dome zostali traja mŕtvi ľudia. „Policajti našli na mieste tri mŕtve telá, z ktorých boli dve ženy a jeden muž. Doterajšie zistenia na mieste tragédie naznačujú rodinnú tragédiu, pri ktorej bol pravdepodobným páchateľom muž,“ uviedla na twitteri polícia.  Podľa reportéra Blesku, ktorý policajný zásah sledoval priamo na mieste, sa príslušníci zásahovej jednotky snažili s podozrivým , ktorý bol zavretý v rodinnom dome, komunikovať.



„Nechceme vám ublížiť,“ kričali na podozrivého členovia zásahovej jednotky, ktorý ale bol zrejme v tom čase už po smrti. Asi desať minút pred siedmou sa ozvalo rinčanie skla a členovia zásahovej jednotky násilne vnikli do domu. Z domu potom vyniesli bábätko, ktoré skončilo v opatere lekárov. „Miesto činu máme pod kontrolou, nebezpečenstvo nikomu nehrozí,“ doplnili policajti na twitteri, pred pol deviatou hodinou večer, uvádza Blesk.

Český web iDnes.cz uviedol, že strelcom mal byť otec rodiny, ktorý zabil svoju manželku a neplnoletú dcéru.

Neuveriteľná tragédia: Matka zabila svojich päť detí, potom sa pokúsila o samovraždu
Besnenie matky spolu s ňou prežil iba jej najstarší 11-ročný syn, píše Bild. Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.