Katka Knechtová čerstvo po rozchode: Nový chlap! A zase z branže?
29 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Konečne sa na ňu usmialo šťastie!? Po katastrofálnom vzťahu s mladým finalistom SuperStar Petrom Borkovcom (21), ktorý jej dokonca doma ukradol šperky, našla Katarína Knechtová (39) novú lásku, informuje portál Blesk.


Katarína totiž nedávno priznala, že po tom, ako pobúrila verejnosť svojím údajným tehotenstvom, je teraz zamilovaná a dokonca túžia po bábätku.

„Áno, mám priateľa a som veľmi šťastná. Je tiež z umeleckej brandže,“ priznala Novému Času Knechtová, ktorá však viac o svojom novom objave hovoriť nechcela.



Niet divu, po vzťahu s Petrom Borkovcom si už možno radšej dáva pozor na to, čo vykričí do sveta. Speváčka si ho nasťahovala k sebe domov, a to sa jej stalo osudným. Koniec ich vzťahu a vytriezvenie u speváčky nastalo pred Vianocami v roku 2018, keď zistila, že jej mladík ukradol peniaze a šperky za približne 20 000 eur!

Či ich niekedy dostala späť alebo či na expriateľa podala trestné oznámenie, je vo hviezdach.

Adela Banášová: Keď mi niečo nevyjde, znamená to, že som to potrebovala zažiť
Robiť rozhovor s moderátorkou Adelou Vinczeovou (rodenou Banášovou) je radosť. Nie je otázka, ktorá by ju obťažovala, nad ktorou by sa nezamýšľala, na ktorú by nemala zaujímavú odpoveď. A pre novinárov je to aj možnosť si uvedomiť, že majú šťastie,... Čítať ďalej
29 | 10 | 2020 | Timotej Dudka