Freddie Mercury a jeho posledné dni života: Mal jedno želanie!
19 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Tento rok v novembri uplynie už 29 rokov od chvíle, čo nás navždy opustil legendárny spevák Freddie Mercury z kapely Queen. O posledných dňoch jeho života prehovoril už pred časom jeden z jeho najbližších spolupracovníkov, píše portál Stras24.


Freddie Mercury naposledy rozrazil dvere svojho sídla v Kensingtone 14 dní pred svojou smrťou. „Po tom, čo sa 10. novembra 1991 vrátil zo Švajčiarska, urobil rozhodnutie vysadiť lieky. Zároveň mu prešlo hlavou, že je na čase urobiť vyhlásenie. Niečo si ešte zariadil, ale myslím, že cítil, že prichádza čas,“ opisuje Freestone.

„Nič nenasvedčovalo, že to s Freddiem pôjde tak rýchlo z kopca. Vedeli sme, že to nebude trvať dlho, ale jeho lekár tvrdil, že tu s nami mohol byť o pár dní dlhšie. Dnes mám dôvod si myslieť, že sa Freddie rozhodol, že už toho bolo dosť,“ spomína komorník.

Bude Freddie Mercury ešte raz na striebornom plátne? Queen pripustili, že je to možné!
Fanúšikovia kapely Queen majú nádej, že Freddieho Mercuryho uvidia na filmovom plátne ešte raz! Jeden z muzikantov z legendárnej kapely pripustil, že pokračovanie úspešného filmu zostáva na stole, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
07 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Myslím, že s tým bol zmierený. Freddie sa rozhodol vysadiť lieky z vlastnej vôle. Uvedomoval si následky tohto rokovania, ale mal stále čas sa porozprávať s rodinou a priateľmi a všetkým povedať zbohom,“ opisuje muž, ktorý sa o najslávnejšieho pacienta s chorobou AIDS staral.

Podľa Freestonea mal Mercury jedno posledné želanie, ktoré sa mu splnilo pár dní pred smrťou. „Freddie zavítal 20. novembra o poschodie nižšie, aby si naposledy prezrel svoju umeleckú zbierku. Terry (bodyguard a šofér) ho zniesol dolu po schodoch, ale po izbách sa potom prechádzal sám, len sa zaprel o jedného z nás,“ dodal komorník.

Užívatelia sociálnych sietí sú ako drogovo závislí, tvrdí vojvodkyňa Meghan
Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan (39) prirovnala užívateľa sociálnych sietí k drogovo závislým. Manželka princa Harryho (36) tvrdí, že ona žiadne podobné problémy nemala, hoci používala ako herečka Instagram, Twitter aj Facebook dlhé roky, informuje... Čítať ďalej
17 | 10 | 2020 | Timotej Dudka