Johnny Depp požiadal o odklad súdu, aby mohol natáčať Fantastické zvery. Amber je však proti!
10 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Fanúšikovia slávnej ságy o Harrym Potterovi už netrpezlivo čakajú na tretí diel pokračovania nadväzujúcej ságy s názvom Fantastické zvery a ich výskyt. Počkať si však pravdepodobne budú musieť pekne dlho, po pandémii sa totiž vyskytol ďalší problém ohľadom natáčania, píše portál Expres.


Johnnyho Deppa, ktorý v spomínanom filme stvárňuje černokňažníka Grindelwalda, čaká ďalší súdny proces s exmanželkou Amber Heard. Tá je totiž zásadne proti tomu, aby bol súd kvôli natáčaniu odložený.

Studio Warner Bros. naplánovalo nakrúcanie tretieho dielu od októbra do februára, bude teda prebiehať aj v januári nasledujúceho roka. A práve vtedy sa majú Depp s exmanželkou stretnúť na ďalšom súdnom konaní. Tentoraz žaluje herec herečku za verejné ohováranie.

Natáčanie bude prebiehať v Londýne, a tak Depp sudcu oficiálnou cestou požiadal, aby rokovania súdu odložil.

A je to vonku! Priznanie Johnnyho Deppa z domáceho násilia: Prečo dal hlavičku svojej ex?!
Konečne je to vonku! Hoci to celý čas popieral, hollywoodsky herec Johnny Depp (57) nakoniec na súde v Londýne priznal, že zaútočil na teraz už bývalú manželku Amber Heardovú (34). Dal jej hlavičku medzi oči, vyplynulo z nahrávky, píše portál... Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Amber je však zásadne proti! Uviedla, že sa Johnny vôbec nepokúsil rokovať s producentmi filmu a že sa k sudcovi správa ako k svojmu podriadenému. Navyše aj ona bude na jar natáčať pokračovanie filmu Aquaman a súd by sa potom mohol s natáčaním krížiť pre zmenu jej.

„Hoci bol pán Depp kontaktovaný ohľadom navrhovaných dát natáčania už koncom júna alebo v júli, vôbec na to neupozornil súd. Namiesto toho, aby sa dohodol so zamestnávateľom, ako plnenie filmových záväzkov v čase súdu vyriešiť, žiada súd, aby ponížene preplánoval rokovania podľa jeho natáčania,“ cituje Mail Online právnikov Amber Heard a ich sťažnosť proti Deppovej žiadosti.

Širokú základňu fanúšikov Harryho Pottera si tým Amber zaiste nezíska. Vadilo im ostatne už len to, že medzi druhým a tretím dielom bude pauza dlhá tri roky. Tá sa bezpochyby ešte pretiahne.

Steven Seagal pricestoval na Krym, privítali ho ako štátnu návštevu
Na Krym pricestovala hollywoodska hviezda Steven Seagal, napísal na sociálnej sieti šéf regiónu Sergej Aksjonov . Správu zverejnil portál tass.com. Čítať ďalej
08 | 09 | 2020 | Ivan Brožík