Premiéra dokumentu Meky o Žbirkovi: Jakubiskova manželka Deana dorazila i s nohou v sadre!
05 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Dokument o živote Mekyho Žbirku (67) sa konečne dočkal premiéry a mieri do kín. Slávnostnú projekciu v kine Lucerna si nenechala ujsť ani Deana Horváthová (62), aj keď má nohu v sadre a musí chodiť s pomocou barle, píše portál Blesk.


Na konci júna Miro Žbirka usporiadal na svojej záhrade predpremiéru, ktorá bola len pre vyvolených. A tak medzi hosťami nechýbal Jiří Bartoška s manželkou.

„Toto je jedna z vecí, ktorú by som nazval science fiction. Keď sa ma spýtajú, či čakám ešte nejaký nový zážitok, viete si predstaviť, že je niekde v Prahe taká záhrada, kde sedí Jiří Bartoška a pozerá sa na film o mne? To je úplný nezmysel,“ netajil svoje nadšenie Meky. A práve preto už Bartoška chýbal v Lucerne, kde prebehla premiéra.

Meky Žbirka zblízka alebo spoznajte legendárneho speváka v novom filme!
Jeho meno a hity poznajú všetci, Žbirku samotného a jeho skutočný život pozná však málokto. Energický filmový portrét Meky, natočený Šimonom Šafránekom, ukazuje život populárneho speváka z tesnej blízkosti a v nečakaných súvislostiach aj s dávkou... Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Žbirka dorazil so svojou manželkou Katarínou, ktorá zladila tričko so slnečnými okuliarmi, dorazila aj Jitka Asterová v sprievode vizážistu Zdeňka Fencla alebo za pomoci barle aj producentka a manželka Juraja Jakubiska Deana Horvátová.

„Išla som po ulici, kde bola diera zasypaná pieskom, čo som nevedela a stúpila do nej. Našťastie som mala pevné topánky, takže som si zlomila len priehlavok a neodtrhla väzivá. Musím to mať v sadre a chodím o barlách. Ale aj cez to všetko stále dokončujem filmový príbeh Perinbaba 2,“ prezradila Deana. Manžel Juraj chýbal, pretože kvôli strachu z nákazy koronavírusom nevychádza medzi ľudí. Predsa len je po transplantácii srdca a strach je úplne na mieste.

Dominika Gottová: Pred manželom Tolkkim utiekla z Fínska, teraz je jej jediná opora!
Dominika Gottová na konci minulého roka odišla od svojho manžela Tima Tolkkiho po takmer dvadsiatich rokoch. Ťažká životná situácia a depresie však dcéru Karla Gotta s fínskym muzikantom opäť spájajú, píše portál Šíp. Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Timotej Dudka