Tajnostkár Ed Sheeran bude otcom už na konci leta!
13 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Po skončení jeho posledného turné sa Ed Sheeran schoval v súkromí svojho domova, kde sa vyrovnával zo stratou času so svojou milovanou. Je vidieť, že pár vzal tento problém veľmi vážne a podľa správ médií Ed Sheeran čaká dieťa! Správu priniesol spravodajský portál Vipshow.


Ed Sheeran je jednou z najväčších, ale i najtajnejších hviezd vo svete šoubiznisu. Napriek svojmu postaveniu celosvetovej megahviezdy dokáže Ed Sheeran úspešne tajiť svoje súkromie a vyhýbať sa stretnutiu s paparazzi. Miesto prechádzky v Los Angeles si Ed vybral súkromie britského Suffolku, kde žije so svojou manželkou Cherry Seabornovou.

"Ako dvojičky" Ed Sheeran navštívil princa Harryho! Čo majú za lubom?
Významný deň zažil spevák Ed Sheeran, ktorý sa stretol s princom Harrym. Cieľom ich stretnutia bolo verejnosť upozorniť na Svetový deň duševného zdravia. Ten vychádza na 10. októbra a práve v tento deň zverejnili na Instagrame vojvodu zo Sussexu... Čítať ďalej
10 | 10 | 2019 | Ján Prokop


Hudobník sa po každom veľkom turné vracia domov, kde sa uzavrie a mesiac nie je v kontakte so svetom, pričom sa zameriava na svoj osobný život. Tentoraz sa to nelíšilo. Po skončení Divide Tour oznámil spevák najmenej ročnú prestávku. Dnes môžeme predpovedať, že táto prestávka môže trvať oveľa dlhšie, pretože osobný život Eda Sheeran prechádza zásadnými zmenami!

Britské médiá hlásia, že Ed Sheeran sa stane otcom. 29-ročný hudobník a jeho manželka čakajú na konci leta dieťa. To by znamenalo, že manželom sa podarilo udržať tehotenstvo po mnoho mesiacov v tajnosti, čo by vzhľadom k životnému štýlu páru nemalo byť žiadnym veľkým prekvapením.

Antonio Banderas podviedol manželku s neuveriteľným počtom žien!
Po márnych a zúfalých pokusoch zachrániť osemnásťročné manželstvo hodila Melanie Griffithová so zlomeným srdcom uterák do ringu a rozviedla sa s milovaným manželom Antonio Banderasom. A mala k tomu dobrý dôvod - Banderas ju totiž podvádzal tak... Čítať ďalej
12 | 08 | 2020 | Timotej Dudka