Mária Čírová prezradila detaily pôrodu! Čím prekonala predpôrodné bolesti?
06 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka a moderátorka poslednej série The Voice Mária Čírová (31) priviedla 28. júla na svet svoje tretie dieťa. Navyše rodila prvýkrát prirodzenou cestou a opísala, vďaka čomu to zvládla bez bolestí, aj keď kontrakcie trvali päť a pol hodiny, informuje portál Blesk.


Známa speváčka musela svoje dve staršie deti priviesť na svet cisárskym rezom, ale pre príchod tretieho syna Rubena stačil pôrod prirodzenou cestou.

„O pôrode sa hovorí ako o najradostnejšej udalosti v živote ženy. Ale aby to bola radostná udalosť, musíme sa na ňu dobre pripraviť po fyzickej aj psychickej stránke. A my to naozaj vieme, dievčatá, máme to totiž v sebe! Dokážeme si pomôcť bylinkami, dokážeme sa sústrediť a vedome prežiť každú jednu bolesť,“ opísala na Instagrame pôrod Mária.

„Náš Ruben prišiel na svet po 5,5 hodinách pôrodných kontrakcií, ktoré sme spolu s mojím Maroškom prežili v pokoji, rozprávali sme sa a medzi tým si púšťali hudbu. Bez akéhokoľvek zásahu, bez vyvolávania, bez epidurálky,“ tvrdí speváčka, ktorá už tri hodiny po pôrode stála na nohách a cítila sa vraj veľmi dobre.

Sympatická speváčka dostala za pôrod ten najkrajší darček. Tri prstienky so začiatočnými písmenami všetkých troch detí. „Manžel povedal, že kvety by som aj tak musela jedného dňa vyhodiť. Zavri oči, láska. Hugo, Zoe a Ruben,“ dodala na sociálnej sieti k rozkošnému darčeku od manžela Mariána Kachúta (46).



Mária Čírová porodila: Neuveríte, aké meno dostalo jej tretie dieťa!
Hoci už viac ako pred týždňom speváčka Mária Čírová (31) avizovala, že bábätko bude každú minútu na svete, skutočne nenechalo na seba čakať dlho. Pôrod prišiel až v pondelok a chlapec dostal veľmi neobvyklé meno, informuje portál... Čítať ďalej
31 | 07 | 2020 | Timotej Dudka