Testy na Slovensku v stredu odhalili koronavírus u 24 ľudí
16 | 07 | 2020 I SITA

Testy v stredu odhalili koronavírus u 24 ľudí. Počet osôb pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19 tak stúpol na 1 951.


Laboratóriá za uplynulý deň otestovali vyše 2 300 vzoriek, spolu urobili už takmer 236-tisíc testov. Chorobe už dlhodobo nepodľahla žiadna osoba. V stredu sa vyliečilo ďalších sedem pacientov, celkovo sa doposiaľ uzdravilo 1 514 ľudí. Národné centrum zdravotníckych informácií o tom informovalo na webe covid-19.nczisk.sk.

Počet hospitalizovaných pacientov podľa korona.gov.sk klesol na 12. U šiestich z nich bolo ochorenie Covid-19 potvrdené. Z toho sú na jednotkách intenzívnej starostlivosti dvaja pacienti, žiadny nepotrebuje umelú pľúcnu ventiláciu. Kĺzavý medián je stále na hodnote 19.

Testy v stredu odhalili po piatich nakazených v Nitrianskom a Prešovskom kraji. Štyri prípady koronavírusu potvrdili v Banskobystrickom kraji, tri v Bratislavskom, zhodne po dva v Košickom, Trenčianskom a Žilinskom kraji. Jeden nový prípad evidujú aj v Trnavskom kraji.

Bödör sa prostredníctvom svojej manželky začal zbavovať majetku
Aktuálne väzobne stíhaný Norbert Bödör nenechal nič na náhodu a už v posledných mesiacoch minulého roka začal s majetkovým vysporiadaním sa so svojou manželkou. Niektoré z nehnuteľností nitrianskeho podnikateľa už menia svojho majiteľa.... Čítať ďalej
16 | 07 | 2020 | Jaroslav Fabok