Odborník na UFO tvrdí, že objavil na Marse zvyšky „starodávneho mimozemského prúdového motora“
12 | 07 | 2020 I Marek Molnár

Samovyhlásený odborník na UFO verí, že si všimol starodávny prúdový motor ležiaci na povrchu Marsu. Hovorí, že je to dôkaz, že Marťania existovali a mali technológiu oveľa lepšiu, ako je tá naša, informuje portál RT.


Scott Waring objavil na Marse „motor“, keď skúmal fotografie, ktoré boli zachytené na Červenej planéte pomocou rovera Curiosity spoločnosti NASA, ktoré už takmer osem rokov prechádza okolo prašného kráteru Gale na Marse.

Obrázok bol zachytený 30. augusta 2014, ktorý bol 735. deň roveru na Marse. Waring upozorňuje na zvláštny vzor materiálu na povrchu a tvrdí, že sa podobá moderným prúdovým motorom.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=dlKQCOxKtSI&feature=emb_title

Ufológ hovorí, že fotografia dokazuje, že mimozemšťania kedysi existovali na Marse a že na planéte používali neuveriteľne vyspelú dopravnú technológiu.

"Predmet je starý, prepadnutý a má na sebe vrstvu prachu, ale stále jasne vystupuje z ostatných objektov v oblasti," uviedol Waring.

„Tento objav je dôkazom toho, že cudzinci na Marse mali motory oveľa vyspelejšie ako naše. Motory, ktoré nepoužívajú drôty alebo trubice, ale využívajú mikro-technológie zabudované priamo do štruktúry objektu,“ ďalej poznamenal samozvaný expert.

Na Marse boli objavené organické molekuly, ktoré môžu pomôcť odhaliť život na tejto planéte
Vozidlo spoločnosti NASA zozbieralo zaujímavé organické zlúčeniny na povrchu Marsu, čo naznačuje, že by na Červenej planéte mohli byť objavené prvé formy života. Informuje portál Science Alert. Čítať ďalej
06 | 03 | 2020 | Marek Molnár


Rovnako ako údajný motor, mimozemský nadšenec poukázal aj na veľký stĺp, o ktorom sa domnieva, že je súčasťou starodávnej stavby. Tvrdil tiež, že na fotografiách je možné vidieť fosílne zvyšky prehistorických mimozemšťanov.

Waring uskutočnil „objavy“ na fotografiách nasnímaných spoločnosťou NASA, ale nie je divu, že kozmická agentúra nekomentovala tieto tvrdenia, ani nenaznačila, že mimozemská rasa niekedy navštívila suseda Zeme.

Čína zverejnila názov svojej prvej misie na Mars, ktorá sa uskutoční ešte tento rok (VIDEO)
Tianwen-1 je oficiálny názov prvej čínskej misie na Mars, pričom sa očakáva, že sa uskutoční niekedy neskôr v tomto roku, uviedla Čínska vesmírna agentúra, informuje portál RT. Čítať ďalej
25 | 04 | 2020 | Marek Molnár