Dara Rolins a jej potešenie: Randím o sto šesť! Muži o mne snívajú
22 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Už to sú viac ako dva roky, čo sa Dara Rolins (47) rozišla so slovenským raperom Patrikom Vrbovským (43) a od tej doby je bez oficiálneho partnera. Úplne bez mužskej spoločnosti však nie je a pozvánky na rande neodmieta, práve naopak!


Ako píše portál Blesk, kvôli karanténe prišla Dara Rolins o väčšinu kšeftov a dokonca zrušila vianočný koncert u nás na Slovensku, kde sú opatrenia kvôli koronavírusu stále prísnejšie ako u našich susedov Čechov, čo znamená, že vianočný koncert v Prahe bude v plnom prúde.

„Minulý týždeň som prvýkrát po karanténe vystupovala na svadbe a bola to celkom sila. Musela som si pred tým zopakovať slová pesničiek, kroky choreografie, ale užila som si to. Už sa rysujú ďalšie súkromné ​​akcie, ale vystúpenie na festivaloch je v ohrození,“ prezradila speváčka, ktorá sa so svojím jogínom dohodla, že hodiny jogy budú absolvovať u nej doma.

Sukničkár Jágr zbalil pohľadnú brunetku! Spoločný víkend trávili v luxusnom hoteli (FOTO)
Aj keď sa o Jaromírovi Jágrovi (48) v poslednej dobe hovorilo hlavne v súvislosti s Elizabeth Kopeckou (25), zdá sa, že pravdepodobne skórovala úplne iná mladá dáma. Tá je cieľavedomej speváčke, ktorá má slabosť pre slávnych mužov, celkom podobná,... Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Cvičíme u mňa doma, pretože by som inak zlenivela, aj keď denne chodíme s Laurou a psíkom na prechádzky do lesa, tak som síce pribrala, ale už som zase na svojej váhe,“ tvrdí Dara, ktorá je údajne bez partnera.

„Na mužskú pozornosť si nemôžem sťažovať a rada prijímam pozvanie na kávu alebo na večeru, ale zatiaľ tá iskra nepreskočila. Ale viem, že raz to príde. Teší ma, že v mužoch vzbudzujem fantáziu, sny a že sa im páčim, veď od toho my ženy máme chlapov,“ smeje sa Rolins, ktorá si nenechala ujsť otvorenie thajského bistra v centre Prahy. „K Ázii mám veľmi blízko, aj keď som domček na Bali opustila, tak som nezanevrela a stále som s ľuďmi, čo tam žijú, v kontakte,“ dodáva nestarnúca blondínka.

Prečo nenosí klasické spodné prádlo? Lucie Vondráčková vymenila podprsenky za niečo nezvyčajné!
Speváčka Lucie Vondráčková (40) bola v obliekaní vždy iná. Akoby ostala v čase Marmelády a odvtedy nosí vyťahané mikiny, voľné nohavice a celkovo sa štylizuje do „puberťáckej“ módy. Čo je ale zvláštne a puberťačky to asi nerobia, je, že Lucka... Čítať ďalej
21 | 06 | 2020 | Timotej Dudka