Dvadsaťročná Sabrina sa chodila zabávať do klubov, jej otec ju za to dobodal k smrti
08 | 05 | 2020 I Timotej Dudka

Bývalý obchodník s drogami Petrit Lekaj z Austrálie sa po tom, ako zistil, že jeho dcéra Sabrina († 20) chodí s kamarátmi na večierky, rozhodol podniknúť extrémne opatrenia. Polícia ho našla v aute vedľa nožom dobodanej dcéry, ktorú zabil a sám sa navyše ešte bodol do brucha, informuje portál Blesk.cz.


Je samozrejmosťou, že každý milujúci otec chce pre svoju dcéru len to najlepšie. Sabrina Lekajová († 20) bola pýchou svojich rodičov, okrem prirodzenej krásy bola inteligentná, láskavá a obľúbená medzi rovesníkmi.

Ako špičková študentka s vynikajúcim priemerom v škole sa dostala na univerzitu, kde mala študovať hru na klavír a medicínsku rádiológiu. Ako každé dospievajúce dievča však nechcela žiť život, ktorý jej naservíroval jej otec.

Petrit (49) bol stavebným podnikateľom, ktorý mal so svojou ženou Rominou okrem Sabriny ešte jedenásťročného syna. Rodina bola v komunite prímestského Kidman Parku dobre známa, v ich dome však panovalo napätie. Keď sa otec dozvedel, že jeho dcéra žije dvojitý život, rozhodol sa zasiahnuť.

Kuchár sa pokúsil vypichnúť oči manželke: Nechutilo mu jedlo, ktoré mu uvarila!
27-ročný Christopher Carr z anglického Durhamu uštedril svojej manželke „poriadny výprask“, ktorý na nej zanechal opuchnuté oči a silné modriny po celom tele po tom, ako mu nechutilo jedlo, ktoré mu pripravila, infomuje portál... Čítať ďalej
03 | 05 | 2020 | Timotej Dudka


Sabrina si na prehnané správanie svojho otca sťažovala kamarátom, ten jej totiž zakazoval sa s nimi vídať alebo im dokonca zvykol telefonovať. Nesúhlasil ani s tým, aby si našla priateľa, ktorý by ju podľa neho rozptyľoval od školských povinností.

Najviac ho však rozčúlilo, keď sa dozvedel, že na večierkoch pije alkohol a experimentuje s drogami, aj keď má paradoxne sám za sebou drogovú minulosť. V nej bol totiž štyri roky vo väzbe za obchodovanie s heroínom a pestovanie marihuany.

20. júla 2019 sa Sabrina vydala do miestneho klubu, kde si vzala kokaín, extázu či xanax a prespala u kamarátov. Keď sa vrátila domov a jej otec zistil, že odrela auto, zavolal na ňu políciu, ktorá sa prípadom viac nezaoberala, nakoľko nebol nikto zranený.

Nórskeho milionára zatkli pre podozrenie z vraždy manželky
Nórska polícia najskôr prípad zmiznutej miliónárovej manželky vyšetrovala ako únos, koncom vlaňajšieho júna však uviedla, že ju pravdepodobne zabili a jej vražda len mala vyzerať ako únos. Čítať ďalej
28 | 04 | 2020


Napäté vzťahy sa medzi otcom a dcérou ešte prehĺbili, keď jej nedovolil ísť pre jedlo do fastfoodu a rozhodol sa ju tam odviesť, aby mal kontrolu nad jej pohybom.

Keď sa nevracali niekoľko hodín, znepokojená rodina zavolala políciu. Tá našla neďaleko ich domu vozidlo a na prednom sedadle uvideli dobodanú Sabrinu a jej otca ťažko zraneného. Podľa noža, ktorý našli, pochopili, že došlo k ohavnému zločinu. Otec zabil svoju dcéru, aby dokázal, že to on mal nadvládu nad jej životom. Následne sa bodol do brucha.

Lekaj sa k činu priznal v auguste 2019 a opísal, ako k nemu došlo. „Bodol som ju, keď sa nepozerala. Nehovorili sme, len kričala o pomoc,“ vykreslil vyšetrovacím zložkám. Celkovo mladú dievčinu bodol osemkrát nožom dlhým 15 cm. Na súde odznelo, že ju zabil vo chvíli, kedy mala právo cítiť sa so svojím otcom v bezpečí. „O tom, čo som vykonal, nemožno ani hovoriť, zaslúžil by som si zhorieť v pekle,“ vyhlásil na súde.

Tento rok v marci bol odsúdený na doživotie s možnosťou odvolania k prepusteniu po dvadsiatich rokoch väzby.

Elon Musk má šiesteho syna, ktrého porodila popová speváčka Grimes
Excentrický šéf automobilky Tesla a vesmírnej spoločnosti SpaceX Elon Musk oznámil na sociálnej sieti Twitter, že jeho partnerka, speváčka Grimes porodila dieťa, informuje Blesk.cz. Čítať ďalej
05 | 05 | 2020 | Timotej Dudka