Elon Musk má šiesteho syna, ktrého porodila popová speváčka Grimes
05 | 05 | 2020 I Timotej Dudka

Excentrický šéf automobilky Tesla a vesmírnej spoločnosti SpaceX Elon Musk oznámil na sociálnej sieti Twitter, že jeho partnerka, speváčka Grimes porodila dieťa, informuje Blesk.cz.


„Mamička a bábätko sú v poriadku,“ napísal podľa agentúry AFP 48-ročný podnikateľ bez ďalších podrobností. Neskôr podľa serveru Business Insider prezradil, že novorodenec je chlapec.

„X AE A-12 Musk,“ odpovedal Musk na otázku, ako sa chlapec volá. Musk, ktorý je známy svojimi neobvyklými vyjadreniami, má na Twitteri viac ako 33 miliónov sledovateľov.



Agentúra AFP pripomenula, že popová speváčka Grimes začiatkom januára zdieľala na Instagrame takmer 30 snímok, ktoré ju zachytávali so zaguľateným bruškom.

Grimes a Musk sa prvýkrát objavili na verejnosti ako pár na prehliadke v Metropolitnom múzeu v máji 2018 , čo prekvapilo ako svet hudby, tak svet podnikania. V súčasnosti 32-ročná kanadská hudobníčka, vlastným menom Claire Boucherová, sa vtedy pochválila náhrdelníkom v tvare loga Tesly.

Musk už bol ženatý s kanadskou spisovateľkou Justine Wilsonovou, ktorá bola jeho školskou láskou a s ktorou má päť synov. Neskôr sa dvakrát oženil a dvakrát rozviedol s anglickou herečkou Talulah Rileyovou.

V Indonézii bojujú proti koronavírusu aj komiksoví superhrdinovia
Dobrovoľníci oblečení ako Čierny Panter či Spider-Man striekali dezinfekčný prostriedok proti koronavírusu po indonézskom ostrove Jáva, podporujúc kolegu prezlečeného za miestneho superhrdinu Gatotkaca, ktorý kričal: „Noste masky, umyte si ruky a... Čítať ďalej
04 | 05 | 2020 | Timotej Dudka