Jiřina Bohdalová: Jedinečné narodeninové prianie od milovanej dcéry!
07 | 05 | 2020 I Dominik Simon

Jiřina Bohdalová oslávila na začiatku mája už 89. narodeniny a medzi gratulantmi pochopiteľne nechýbala milovaná dcéra Simona Stašová, ktorá na sociálnej sieti pripomenula, ako to mamičke zamlada náramne pristalo. Informuje stars24.


Jiřina Bohdalová pred niekoľkými dňami oslávila 89. narodeniny. Vvzhľadom na aktuálnu situáciu sale žiadna veľká oslava nekonala. Keby však mala profil na sociálnych sieťach, iste by ju potešilo, že jej dcéra Simona Stašová nezabudla a vytiahla roztomilú archívnu fotku s mamičkou.

Hviezda legendárnej komédie Pelíšky v posledných týždňoch strážila mamičku ako oko v hlave, webu idnes.cz dokonca priznala, že legendárnej herečke nie je dovolené vychádzať z domu. Všetci ale dúfajú, že sa situácia čoskoro upokojí.



Bohdalovej by jej priatelia radi prichystali výnimočnú oslavu okrúhlych 90. narodenín, ktoré bude mať v budúcom roku. Jej dvorný režisér Zdeněk Zelenka prišiel so "šialeným" nápadom ju usporiadať v pražskej O2 aréne.

Sama herečka serveru extra.cz potvrdila, že tento rok nič oslavovať nechcela, v roku 2021 by si to ale rada vynahradila. "Nebudem. Naozaj nebudem, pretože čakám na budúci rok. Človek by tu rád ešte bol," nechala sa počuť.

Jiřina Bohdalová: Chcú ju dostať do domova dôchodcov!
Jiřina Bohdalová dnes oslavuje 89. narodeniny, už dávno teda mohla byť v dôchodku, informuje stars24.cz Čítať ďalej
03 | 05 | 2020 | Imrich Kovačič