Sexy Dara Rolins priznala traumu! Prečo sa hanbila vyzliecť pred priateľom?
01 | 05 | 2020 I Dominik Simon

Ťažko uveriť tomu, že aj Dara Rolins (47), sexi speváčka s postavou, ktorú jej nepochybne závidí aj nejedna dvadsiatnička, v minulosti čelila problému s malým sebavedomím. Napriek tomu táto umelkyňa teraz prezradila, že v mladosti nebola spokojná so svojím telom. Informuje Blesk.


Hoci bude mať speváčka Dara Rolins čoskoro päťdesiat rokov, a také "polstoročie na krku" znie veľmi depresívne, nikto by jej taký vek dozaista netipoval. Tvár si udržuje vďaka zákrokom estetickej medicíny i kozmetickým prípravkom hladkú a bez vrások a telo má ako antická bohyňa.

Niet divu, že ho často ukazuje, ako vo svojich eroticky ladených klipoch, tak i na Instagrame. Ak ste si však mysleli, že Dara, ktorá sa preslávila dojemným duetom s Karlom Gottom († 80) ,,Zvonky šťastia", bola so svojou postavou vždy spokojná, ste na omyle!

Dara Rolins vyzýva ľudí: Poďme si užiť karanténu!
Domácu karanténu si až tak neužívame, keďže je "nariadená". Dara Rolins ale vyzýva fanúšikov k tomu, aby si terajšie obdobie užili. Populárna Slovenka dokonca naznačila ľuďom, ako sa dá tráviť čas. Čítať ďalej
23 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth


Aj ona sa totiž v minulosti musela potýkať s nízkym sebavedomím kvôli niečomu, čo "hyzdí" telo každej druhej žene. A to kvôli striám. "Keď som mala dvadsať rokov, mala som oveľa väčší balík komplexov ako teraz. A to som bola mladšia, zemská príťažlivosť na moje telo až tak neútočila, a aj tých vrások bolo oveľa menej," nechala sa počuť pôvabná plavovláska pre magazín Pluska.sk.

Hoci by podľa fotiek, ktorými sa často chváli na sociálnych sieťach, mal človek dojem, že s vyzliekaním žiadny problém nemá, ona naopak zaspomínala na chvíľu, kedy jej bolo veľmy úzko, keď mala zložiť podprsenku... "Pamätám si na moment, kedy mi bolo nepríjemné vyzliecť sa pred chlapom, pretože som sa hanbila za svoje strie. V duchu som si vtedy hovorila, panebože, začne mi ich počítať? To by asi nikdy neskončil. Takže áno, dámy, aj ja ich mám, tie strie. Na zadku a ktovie, kde všade ešte. Teraz sa mi to zdá smiešne až absurdné, že som takto kedysi uvažovala," krúti nad svojím mladším ja Dara hlavou.

Dara Rolins si na staré kolená našla mladého zajačika! Má to byť tento známy umelec!
Dara Rolins (47) alias Dara Rolins v týchto dňoch vystavuje svoje božské telíčko na Bali, kde je čiastočne na dovolenke a čiastočne za pracovnými povinnosťami - napríklad tu fotí nový kalendár. A aj keď je od rozchodu s rapperom Rytmusom (43) sama,... Čítať ďalej
30 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová