Joshua môže majstrovský opasok obhajovať v súboji bez divákov
30 | 04 | 2020 I SITA

 Britský boxer Anthony Joshua by znovuzískaný opasok pre šampióna ťažkej váhe v organizáciách WBA, IBF, WBO a IBO mohol obhajovať v súboji bez divákov.


Vedenie britského boxu plánuje od júla opäť organizovať súboje po mesiacoch trvajúcej pauze spôsobenej pandémiou koronavírusu, súčasťou návratu vrcholného boxu by mohol byť aj titulový duel Joshuu.

Tridsaťročný rodák z Watfordu prišiel o titul v júni 2019 s Američanom Andym Ruizom ml., no v odvete v decembri 2019 ho zdolal a získal ho späť. Obhajovať ho bude v súboji proti Bulharovi Kubratovi Pulevovi.

Plán bol bojovať 20. júna na londýnskom štadióne Tottenhamu Hotspur pred 60-tisíc divákmi. Okolnosti však pravdepodobne spôsobia, že boj sa uskutoční neskôr a fanúšikov bude rovná nula.

Šatan diskutoval s ministrom Hegerom aj o pomoci hokeju v čase koronakrízy
Realizácia projektu regionálnych hokejových akadémií, ale aj možnosti pomoci hokeju v časoch pandémie koronavírusu. Aj o tom spoločne diskutovali prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan a minister financií Slovenskej republiky... Čítať ďalej
30 | 04 | 2020 | SITA


Joshuov promotér Eddie Hearn informoval, že zápas by sa mohol konať v druhej polovici júla. Organizovať boj však nechce v uzatvorených priestoroch, pretože nedokáže predpovedať, ako by vyzerala šou okolo duelu. Pred duelom Hearn pripravuje špeciálny tréningový kemp. "Musíme to trochu zdramatizovať," poznamenal.

Ak sa aj od júla budú konať súboje v boxe, nutná bude preventívna karanténa pre všetky zúčastnené osoby vrátane lekárov, rozhodcov či pracovníkom televízie.

Talianska Seria A by mohla pokračovať od začiatku júna, vo vzduchu je však stále veľa otáznikov
Už od 4. mája budú môcť futbalisti v Taliansku opäť začať s individuálnym tréningom. O dva týždne neskôr by podľa premiéra Giuseppeho Conteho sa mali spustiť skupinové tréningy a od úvodi júna by sa mohla obnoviť sezóna Serie A. Tá sa zastavila pre... Čítať ďalej
27 | 04 | 2020 | SITA