Ozbrojenec začal strieľať na pohrebe, následne na to ho niekto zo smútiacich bodol
24 | 04 | 2020 I Marek Molnár

Na pohreb v Manchesteri bola povolaná ozbrojená polícia potom, čo na ňom ozbrojenec spustil paľbu následne na to bol bodnutý niekým z davu smútiacich, informuje portál RT.


Šokujúci incident sa odohral vo štvrtok na cintoríne v štvrti Gorton, kde rodina a priatelia naposledy vzdali úctu 38-ročnému Clive Pinnockovi, ktorý zomrel pri nedávnej havárii. Pohreb bol prerušený mužom, ktorý na ňom spustil paľbu a následne ho niekto z davu bodol nožom, prehlásil jeden zo svedkov pre Manchester Evening News.

Zábery očitých svedkov z pohrebu, ktoré boli zdieľané na sociálnych sieťach, ukázali, že sa na cintoríne zhromaždila veľká skupina smútiacich, údajne tesne predtým, ako ozbrojenec začal strieľať.



Po výstrele bola na miesto činu povolaná ozbrojená polícia, ktorá ozbrojenca zneutralizovala. U ostatných svedkov neboli hlásené žiadne zranenia. Miestne správy uvádzajú, že boli vystrelené tri strely, pričom ozbrojenec bol vzatý do nemocnice na ošetrenie. Polícia teraz pokračuje vo vyšetrovaní incidentu.

Obete Covid-19 pochovávajú do masových hrobov (VIDEO)
V brazílskom meste Manaus sa obete Covid-19 začali pochovávať do masových hrobov po tom, ako sa ich počet dramaticky zvýšil, informuje portál RT. Čítať ďalej
22 | 04 | 2020 | Marek Molnár