Ozbrojenec uniesol autobus, po divokej naháňačke ho polícia zastrelila (VIDEO)
20 | 04 | 2020 I Marek Molnár

Muž stihol vystreliť na políciu skôr, než sa jeho "besnenie" skončilo. Ozbrojenec bol zastrelený texaskou políciou po tom, čo došlo k naháňačke, informuje portál RT.


Dallaská polícia mala počas nedeľného rána plno práce, keď ozbrojený muž nastúpil do autobusu na Dallaskom predmestí Richardson a prinútil vodiča, aby ho šoféroval pozdĺž priechodu Georga Busha smerom k Rowlettu, ďalšiemu predmestiu.



Muž, ktorého totožnosť je stále neznáma, rozbil okná autobusu a naklonil sa, aby bol schopný strieľať na viaceré policajné jednotky, ktoré ho prenasledovali. Dvaja dôstojníci boli zranení a pokus zastaviť autobus ostnatým pásom bol neúčinný, informovali miestne médiá.



Nakoniec sa besnenie skončilo v Rowlette, keď policajti ozbrojenca zastrelili, informoval portál Dallas Morning News. Neboli hlásené žiadne zranenia cestujúcich v autobuse a polícia začala vyšetrovanie.

Berlínska polícia násilne rozptýlila protest proti vládnym bezpečnostným opatreniam (VIDEO)
Stovky aktivistov, ktorí sa vzpierajú voči vládnym opatreniam na zastavenie šírenia Covid-19, sa zhromaždilo v centre Berlína, pričom tvrdia, že štát smeruje k „autoritárskemu režimu“. Protest sa tiež stretol s násilnou reakciou polície, informuje... Čítať ďalej
19 | 04 | 2020 | Marek Molnár