Princ William poriadne VYBUCHOL! Svojmu bratovi Harrymu spravil peknú scénu: "Pre mňa si mŕtvy"!
10 | 02 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Princ William bol dlhé roky najbližším človekom pre brata Harryho, ktorý sa však po sobáši s Američankou Meghan zmenil. Vyvrcholilo to jeho odchodom z kráľovskej rodiny. Následník trónu to niesol veľmi ťažko.


V súvislosti s odchodom princa Harryho a jeho ženy Meghan z kráľovskej rodiny sa opäť začali riešiť spory oboch bratov. Trebárs denník The Times uviedol, že mal princ William svojho brata a jeho ženu vyhnať pomocou šikanovania. To síce súrodenci popreli, no v zákulisí sa však mala odohrať dráma. Tvrdí to magazín Globe.

Jeho zdroj tvrdí, že William v paláci na mladšieho brata reval nasledovné slová: "Si pre mňa mŕtvy! Kate a ja už ťa nechceme nikdy vidieť! "Zasvätenec dodáva, že od chvíle, čo do Harryho života vstúpila Američanka, sa vzťahy bratov len zhoršovali.

Podľa webu Gossip Cop sa nič také s najväčšou pravdepodobnosťou neodohralo. Server však pripomína, že Harry v októbri určité napätie vo vzťahu s bratom a následníkom trónu verejne priznal.

Zo zákulisia unikli ďalšie podobné informácie aj v týchto dňoch. "Naozaj sa nerozišli v dobrom, obaja si však vydýchli, že je koniec," povedal rodinný priateľ magazínu People. "Meghan a Harry to asi nepremysleli tak, ako mali, ale jednoducho len chceli byť šťastní. Kto ich za to môže súdiť? "Dodal zdroj.

ROZVOD vojvodkyne Meghan Markle: Prečo manželstvo stroskotalo?
Vojvodkyňa Meghan Markle a Princ Harry mali v roku 2018 veľkolepú, kráľovskú svadbu. Nie je však tajomstvom, že Meghan už raz vydatá bola. Dlho ale nikto nevedel, prečo jej manželstvo skončilo. Čítať ďalej
09 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová