Liberálni fašisti útočia a chceli by asi likvidovať nepohodlných!
03 | 02 | 2020 I Slavěna Vorobelová

Autorka je aktívna politička


PS/SPOLU KRIČALI: „POĎME DO NICH! “





FAŠISTI BUDÚCNOSTI BUDÚ SAMI SEBA NAZÝVAŤ ANTIFAŠISTAMI

Aj takto by sa dal napísať úvod a súčasný stav v slovenskej spoločnosti. Či je liberálny fašizmus oxymoron alebo nie, to je len uhol pohľadu každého z nás. Liberalizmus je porucha, ako to uviedol Roman Joch, český politik, publicista, politický komentátor.

Podstatné však je, že momentálne sa progresívci, kiskovci a hlinovci snažia umelo vyvolať konflikt, resp. násilný stret medzi obyvateľstvom (pokúsili sa o to v Trnave v zinscenovanom útoku pod falošnou vlajkou). Pravidelným dôkazom toho je burcovanie ľudí na riadne ohlásených a povolených mítingoch ĽSNS. Ak by toto robili kotlebovci, bolo by to nedemokratické a extrémistické, no ak to robia progresívni "slušnoľudia" je to normálny politický zápas. Smutný obraz doby, ktorú žijeme. Liberáli chcú rešpekt, ale nerešpektujú iných a nerešpektujú demokraciu.

V prezidentskej kampani progresívna Zuzana bojovala proti imaginárnemu ZLU  a dnes tí istí progresívni šmolkovia bojujú proti imaginárnemu FAŠIZMU. No ľudia sa už oklamať nenechajú, aj keď im liberálne média vlastnené oligarchami podsúvajú skreslené informácie. Manipulujú verejnosť, no najhoršie je, že manipulujú Rómov. Čo neveští nič dobré. Snažia sa polarizovať spoločnosť a natĺkajú im do hláv, že Kotleba je Hitler a ich deti bude páliť v koncentračných táboroch. Kde je NAKA, kde je polícia, že nerieši podnecovanie nenávisti?! Verím tomu, že kto druhému jamu kope, sám do nej spadne….a tak to bude aj 29. februára 2020 a ľudia dajú progresívcom a liberálom vysvedčenie.

Slovensko nepotrebuje konflikt. Slovensko potrebuje riešenia. Potrebuje funkčné zdravotníctvo, školstvo, sociálny systém, atď. Ale, ak niekto profituje z tohto korupčno-zločineckého systému, tak o zmenu systému mu nejde, ide mu len o prevzatie MOCI, tak ako to už Andrej Kiska deklaroval. Máme toľko adeptov na premiérov a ministrov vnútra, že ani 5 funkčných období by nestačilo, aby si každý z nich splnil sen a poupratoval svoje prehrešky z minulosti.
EŠTE RAZ SI PRIPOMEŇME FAKTY

Včera Miroslav Beblavý povedal, že sú JEDINÍ s Michalom Trubanom, ktorí sa dokázali spojiť a vytvoriť koalíciu PS/SPOLU. Omyl a klamstvo. Kto sa dokázal spojiť, ale na opačnom ideovom brehu bola  strana Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko s Národnou koalíciou, Kuffovcami, teda KDŽP – Alianciou za Slovensko, Priamou demokraciou a Doma dobre. Synergia tohto spojenectva je zjavná aj v orientačných predvolebných prieskumoch. To však z médií nezaznieva. Pretože niekomu toto spojenectvo nehrá do kariet a kazí mu plán na prevzatie moci v štáte.

Faktom je, že Najvyšší súd SR rozhodol, že strana Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko, je stranou demokratickou. Konkrétne tu https://www.nsud.sk/data/att/85252_subor.pdf. Presne bod po bode senát rozobral aj program strany, kde nič fašistické nekonštatoval. Nič fašistické sa nenachádza ani v programových bodoch memoranda o spolupráci (MEMORANDUM), a dokonca je tam uvedené, že všetky strany sa zaväzujú rešpektovať DEMOKRATICKÉ PRINCÍPY, čo odporuje fašistickej totalite. Zároveň strany memoranda odsudzujú všetky krivdy minulosti.
BESNÉ PSY A ČIVAVA ZÚRIA

Progresívni liberáli zúria a zúri aj Matovič. Matovič však pochopil, že štekať a trhať nepomôže. Tak len jemne ako tá čivavka podskakuje, pretože pochopil, že žiaden fašizmus tu nie je. Sú tu len nespokojní voliči, ktorý volajú po zmene systému. Systému, kde vládli a vládnu finančné a záujmové skupiny. Nedovoľme, aby si tieto finančné skupiny len vymenili kľučky a kľúče ku štátnemu rozpočtu! Potrebujeme tento systém zničiť, prerušiť väzby a jediným riešením je „antisystémová“ strana, ako zvyknú systémoví politici označovať nepriateľa a politického súpera. A „antisystémovou“, „extrémistickou“ stranou je v súčasnosti len jediná, ktorá tento marazmus môže ukončiť! Je čas víťaziť.

Príhovor z Nitry, matky slovenských miest (Peter Oremus)
Autor je aktívny politik Čítať ďalej
31 | 01 | 2020 | Peter Oremus