Príhovor z Nitry, matky slovenských miest (Peter Oremus)
31 | 01 | 2020 I Peter Oremus

Autor je aktívny politik


Mesto Nitra je miesto kde sa to celé začalo, miesto kde sa začala písať história nášho slovenského národa.


Slovenský národ ukázal v kritických momentoch svoju veľkosť a získal si rešpekt a uznanie v celom svete. Trvalo nám však stáročia kým sme sa dopracovali k vlastnému štátu. Nebolo to samozrejme zadarmo, pretože nič nie je v živote zadarmo!!!  Naši národní velikáni museli priniesť obrovské osobné obety, mnohí z nich dokonca položili svoj vlastný život, aby sme ako národ nezanikli, aby sme mali svoj vlastný štát.

Dnes stojíme opäť na križovatke dejín. Dnes opätovne musíme ukázať ako národ svoju veľkosť, svoju silu a odvahu. Pretože Liberálni architekti tzv. nového európskeho a svetového poriadku nechcú suverénne národné štáty, oni nechcú usporiadané rodiny, oni nechcú chrániť našu kultúru, naše tradície. To je podľa nich prežitok. To je niečo zastaralé, to je niečo spiatočnícke.

Na oplátku nám ponúkajú podľa nich nové „progresívne veci“:  legalizáciu drog, registrované partnerstvá, adopcie zdravých detí pármi rovnakého pohlavia, LGBTI agendu, prílev zahraničných migrantov, riadenie nášho štátu mimovládnymi organizáciami dotovanými zo zahraničia. Ponúkajú nám občianstvo európske, dokonca blúznia o svetoobčianstve. Len aby sme ďalej odovzdali právomoci do Bruselu alebo do Washingtonu.

Spochybňujú našich národných buditeľov Štúra, Hurbana, Hodžu, Hlinku atď. Vlastenectvo a lokalpatriotizmus považujú za najtrápnejšie veci !!! Títo liberálni fanatici zapredávajú náš štát, náš národ. To sú holé fakty. Vidíme to a zažívame na vlastnej koži každý deň, ako náhle nezdieľate ich názor tak ste extrémista alebo fašista . (Toto je tá ich liberálna demokracia)

Nechcem odovzdať kľúče od našej domoviny takýmto judášom, takýmto zapredancom! Nechcem sa stať cudzincom vo vlastnom štáte! Ja sa nebojím povedať, že som vlastenec a milujem svoj slovenský národ.

NÁROD ZAČNI SA BRÁNIŤ ! (Peter Oremus)
Autor je aktívny politik Čítať ďalej
28 | 01 | 2020 | Peter Oremus