Mužský slalom skoro vyhrala žena v plavkách
30 | 01 | 2020 I Dušan Guman

V minulosti to bola guľovačka Henrika Kristoffersena, teraz poradím zamiešala žena v plavkách. Utorkový mužský slalom skomplikovala pôvabná narušiteľka. Do cieľa mužského slalomu prišla aj jedna žena. Mala len plavky a priebežne viedla



Pásku preťala skôr ako lyžiar

Do utorňajšieho slalomu Svetového pohára alpských lyžiarov sa na okamih zapojila otužilá žena. Na svoju spanilú jazdu si vzala iba plavky. Počas druhého kola nočného podujatia preťala cieľovú pásku s tabuľkou s nápisom RIP Kobe. Snímacie zariadenie ju zaznamenalo, a tak vo výsledkovej listine na chvíľu zavládol zmätok.



Triumfoval zguľovaný Kristoffersen

V slalome viedol Francúz Clement Noel, ktorý zajazdil najlepší čas druhého kola. De iure sa to potom podarilo šiestemu po prvom kole, Talianovi Alexovi Vinatzerovi. Ten išiel celú jazdu so stratou, ale v cieli mu zasvietili zelené čísla. Radoval sa krátko. Noela totiž o 56 stotín sekundy zdolala neznáma žena. Vinatzer v skutočnosti zaostal o 0,13 sekundy.


Súťaž po chvíli pokračovala a do histórie sa zapíše ako ďalšia, okorenená incidentom. V minulosti totiž fanúšikovia hádzali na Nóra Henrika Kristoffersena snehové gule. Kristoffersen v utorok slalom vyhral.


Sme rodina sa zaujíma o prípad týraného chlapčeka. Podľa nich zlyhal štát
Sme rodina myslí srdcom a pomáha. Čítať ďalej
30 | 01 | 2020 | Peter Bachan