Toto myslí Jasmina vážne? Neuveríte, čo zverejnila za fotku!
09 | 01 | 2020 I Dominik Simon

Jasmina Alagic je na sociálnych sieťach ostro sledovaná. aj napriek tomu zverejní fotografiu, nad ktorou zostáva rozum stáť! Píše stars24.cz...


Nie je prekvapením, že na sociálnych sieťach sa objaví všeličo. Niektoré celebrity dokonca siahnu aj k tomu, že si fotky upravujú nástrojmi ako je Photoshop. Naposledy vyvolala vlnu pozdvihnutia napríklad Dáda Patrasová svojimi upravenými fotkami. A k rovnakému kroku teraz siahla aj Jasmina.



"Včera som avizovala súťaž u geniálneho fotografa (inak stále prebieha), túto fotku robil aj on, skromne si myslím, že nám vyšla, ale nejde o to, ide o to, že veľmi túžim po nádhernej postave! A už sa nemám na čo vyhovárať ! " napísala a dodala, že hľadá trénerku, s ktorou by mohla celé leto pracovať na svojej postave.

Ako vidno na prvý pohľad, fotografia je upravená. A pravdepodobne sa zo strany Jasmíny jedná o žart. Ten ale mnohí nepochopili. Niektorí jej totiž píšu, že podľa fotky vôbec cvičiť nepotrebuje.

Jasmina Alagič sa pochválila dojemnou fotkou so svojim synom Sanelom. Fanúšikovia chcú vidieť viac, čo si o tom myslí Rytmus?
Moderátorka Jasmina Alagic sa pochválila ďalšou dojemnou fotkou so svojim synom Sanelom. Svojim fanúšikom sa nebojí ukázať ani pri dojčení! Čítať ďalej
11 | 09 | 2019 | Ján Prokop