Nové foto z nástupcom trónu pobaví: George vytasil nohavice, kráľovná šibalský úsmev
04 | 01 | 2020 I Dominik SImon

Britská kráľovská rodina zverejnila novoročnú fotografiu, na ktorej pózuje kráľovná Alžbeta II. (93) so svojím synom Charlesom (71), princom Williamom (37) a malým Georgom (6)! To nie je však prvýkrát, kedy sa štvorica zišla pred objektívom. Traja dedičia a kráľovná spolu zapózovali už v roku 2016. Informuje český portál Blesk.cz .


Pred štyrmi rokmi v salóniku Buckinghamského paláca vznikla fotografia, na ktorej sú traja dedičia britského trónu princ Charles, jeho syn princ William so svojím synom Georgom a kráľovná Alžbeta II. Malý George mal vtedy iba dva roky a na snímke stojí na krabiciach a drží za ruku svojho otca princa Williama. Fotografia bola uverejnená v apríli 2016 pri príležitosti kráľovniných deväťdesiatych narodenín. Snímok bol neskôr použitý na pamätné poštovej známky. "Musím povedať, že fotografovať kráľovskú rodinu bolo jednoduchšie ako moju rodinu," uviedol autor snímky, fotograf Ranaldo Mackechnie, prezradil v rozhovore.

Od zverejnenia snímky uplynuli už štyri roky, a preto sa dediči trónu a kráľovná zišli v Buckinghamskom paláci znova. Za fotoaparátom opäť stál Mackechnie a fotografie odfotil 18. decembra v trónnej sále. Šesťročný George od posledného fotografovania veľmi vyrástol. Pri fotografovaní preto už nemusel stáť na stohu krabíc a šortky, ktoré doteraz nosil, vymenil za dlhé nohavice.

Novú fotografiu, ktorá bola zverejnená v piatok pri príležitosti nového roka a novej dekády, zverejnil na sociálnej sieti Kensingtonský palác. "Šťastný nový rok! Nový portrét kráľovnej a princa z Walesu, vojvodu z Cambridge a princa Georgea bol zverejnený pri príležitosti začiatku novej dekády, "píše sa v komentári fotografie.

Astrologičky prehovorili: Šokujúca veštba pre Meghan a Kate!
Dvojica astrologičiek Francesca Oddie a Ann-Louise Holland prezradili, čo v tomto roku čaká princa Williama s Kate a princa Harryho s Meghan. Ak sa ich predpovede splnia, kráľovská rodina sa dočká nového prírastku. Čítať ďalej
02 | 01 | 2020 | Dominik Simon