Nová žena po boku Jaromíra Jágra?! Jej krása berie dych…
04 | 01 | 2020 I Dominik Simon

Tak tomu sa hovorí ťah na bránku! Už niekoľko mesiacov sa okolo Jaromíra Jágra (47) točí divoká kráska s plnými perami a sexappealom, ktorý nejednému mužovi nedá spať. Speváčka Elizabeth Kopecká (24), ktorá si hovorí Zaelbeth, trávi s Jardom veľa času na Kladne a dokonca mala česť s ním hrať na ľade. Informuje Blesk.cz .


Jarda Jágr je už nejaký čas nezadaný, a tak právom patrí medzi najžiadanejšie partie v Česku. Pred koncom roka ho paparazzi nachytali na večeri so slovenskými tenistkou Danielou Hantuchovou (36), ale ako sa zdá, tak okrem jednej noci z toho nič viac nebolo. A sám Jarda to opäť hodil do autu, pretože povedal, že je "voľný ako vták" a je pripravený na čokoľvek.

Lenže málokto tuší, že na Kladne mu už niekoľko mesiacov robí spoločnosť divoká kráska Elizabeth! Speváčka so zmyselnými perami ako Angelina Jolie (44) a príťažlivým hlasom je na kladnianskom štadióne ako doma.

"Stratégia bola jasná hneď od začiatku. Jarda povedal: Tu si, Eli, stúpneš pred bránu, zostaneš tu. Nebudeš sa presúvať inam. Ja ti budem nahrávať a ty budeš strieľať, "opísala ich spoločný pobyt na kladnianskom ľade Elizabeth. Došlo aj na spoločnú fotku, kde sa držia ako pár! Naposledy sa Jarda takto na ľade venoval svojej expriateľke Veronike Žihľavovej (28), a to už je veľmi dávno.

Zaelbeth sa medzitým snaží presadiť na slovenskom trhu ako speváčka a venuje sa štýlu elektro / pop, pomocnú ruku jej podal producent Jan P. Muchow (48).

Daniela Hantuchová problémy vo vzťahu s Jaromírom Jágrom: Toto nikto nečakal!
Daniela Hantuchová je v posledných dňoch spájaná s legendárnym českým hokejistom Jaromírom Jágrom. Hoci vzťah ešte nepotvrdili, už teraz je ale jasné, že by to spolu nemali jednoduché. Čítať ďalej
16 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová