Skutočná pravda o Popoluške Šafránkovej: To vážne?
30 | 12 | 2019 I Imrich Kovačič

Libuše Šafránková ako skromná dievča, ktoré nakoniec očarila samotného princa, učarovala vtedy aj rade iných mužov. Svoje o tom prezradil aj jej kolega z natáčania. Píše o tom český bulvár Aha online!


Libuše Šafránková ako skromné dievča, ktoré nakoniec očarila samotného princa, učarovala vtedy aj rade iných mužov. Svoje o tom prezradil aj jej kolega z natáčania.

Aj keď pôvodne herečka v rozprávke Tri oriešky pre Popolušku ani hrať nemala, Václav Vorlíček chcel obsadiť Janu Preissovú, lenže tá bola v pokročilom štádiu tehotenstva. A tak padla voľba na Šafránkovú. Ale až potom, čo sa zúčastnila klasického konkurzu.

"Prišla som ako jedna z posledných a zostali pre mňa šaty, do ktorých sa už nikto nevošiel. Neskôr som si na plese v Moritzburgu všimla, že v nich tancovala jedna baletka," zaspomínala herečka na úplný začiatok svojej legendárnej role.

Za hereckých kolegov krásnej Popolušky potom vyjadril svoj názor na hlavnú postavu napríklad aj herec Vítězslav Jandák, ktorého si pamätáme z role princovho pobočníka. Osobitý spôsob, ktorým Šafránková hrala, sa mu vraj páčil. Navyše bola údajne ku všetkým milá.

"Pamätám si dobre tie obdivné pohľady všetkých kolegov, ktoré jej venovali. Tiež kvôli nej robili rôzne vylomeniny. Ale ona nič - myslím, že už bola zamilované inde," naznačil herec Novému času pre ženy.

Jiřina Bohdalová: Stres pred operáciou blízkého
Český scénarista Zdeněk Zelenka(65) to tento rok zo zdravím zrovna nevyhral. V lete prišiel o hlas a bál sa ochrnutia, pred tým mu operovali slinný kamienok. Krásne si odpočinul aspoň na Vianocie, ktoré ako prezradil českému online magazínu Aha!... Čítať ďalej
30 | 12 | 2019 | Dominik Simon