Kvôli extrémne hustej hmle v Naí Dillí boli pozastavené lety a meškajú vlaky (VIDEO+FOTO)
30 | 12 | 2019 I Marek Molnár

Niekoľko letov bolo pozastavených a takmer tri tucty vlakov nejdú na čas, kvôli extrémne hustej hmle, ktorá pokryla celé Naí Dillí uprostred neobvykle ťažkej zimnej sezóny v Indii.


Fotografie a videá zdieľané na sociálnych médiách v pondelok ráno ukazujú indické hlavné mesto, ktoré je úplne zahalené v nepriehľadnej hmle.



Medzinárodné letisko v Dillí varovalo, že do ďalšieho oznámenia je možné pristáť iba s pristávacím systémom ILS. Pozastavených bolo niekoľko lietadiel a letisko upozornilo cestujúcich, aby zostali v kontakte so svojimi leteckými spoločnosťami.



Kvôli zlej viditeľnosti nešlo na čas viac ako 30 vlakov, zatiaľ čo na diaľniciach boli vodiči nútení ísť pomaly a mimoriadne opatrne s diaľkovými svetlometmi.



Posledné prekvapenie počasia prichádza len deň potom, čo teploty v Novom Dillí klesli na 2,5 ° C, čo prinútilo indické meteorologické oddelenie vydať „červené varovanie“.

Ozbrojenci vtrhli na natáčanie rapového videoklipu. Pri útoku dvaja ľudia zomreli a sedem je zranených (FOTO)
Dvaja muži boli zabití a sedem ďalších bolo zranených pri streľbe na natáčaní rapového hudobné videoklipu neďaleko mesta Houston v USA, informuje o tom úrad miestneho šerifa. Čítať ďalej
29 | 12 | 2019 | Marek Molnár