Matka bola brutálne zavraždená pred svojimi deťmi
20 | 12 | 2019 I Karolína Kristínová

Žena, ktorú zavraždil jej partner v maďarskej obci Mélykút, bola najskôr oznámiť riziko násilia na policajnej stanici. Nepodala však trestné oznámenie. Doplatila na to svojim životom.


Ako uvádza Infostart , 27-ročný muž v stredu večer zabil svoju partnerku a následne zapálil dom. Hasiči vyviedli z horiaceho domu iba páchateľa. Toho bezprostredne potom vzali so život ohrozujúcimi zraneniami do nemocnice. Žena vo veku 30 rokov však už bola mŕtva. Jej telo bolo plné bodných rán a iných smrteľných poranení.


Podľa nepotvrdených informácií z krajského spravodajského portálu baon.hu, obeť údajne utiekla od svojho partnera, s ktorým sa pohádala k svojej sestre. Muž však partnerku nasledoval a hádka pokračovala priamo u sestry.


VRAŽDA AKO Z FILMU: Dôchodca zabil muža rúrou, potom ho priviazal za nohy o auto a hodil do močiara
Polícia na svojej facebookovej stránke informuje o brutálnej vražde, ktorá sa stala tento víkend pri Myjave. Čítať ďalej
12 | 08 | 2019 | Peter Bachan

Vo vyhlásení vo štvrtok večer informoval policajný šéf okresu Bács-Kiskun, že žena prišla na policajnú stanicu len pár hodín pred spáchaním trestného činu, kde požiadala o pomoc políciu. Povedala, že jej priateľ, ktorý u nej dočasne žije, sa s ňou pohádal kvôli svojej žiarlivosti a niekoľkokrát sa jej vyhrážal násilím. Žena chcela, aby opustil jej dom. Po vypočutí políciou žena uviedla, že jej priateľ ju fyzicky nenapadol a preto na muža nepodala trestné oznámenie.


Polícia potom ženu odviezla domov policajným služobným autom. Keď prišli k nej domov, muž tam nebol. Rozhodla sa teda stráviť noc so svojimi deťmi u svojej sestry. Polícia údajne ženu opätovne varovala, že by mala podať trestné oznámenie. Dostali však odpoveď, že si to ešte rozmyslí. Polícia odviezla ženu a jej deti k jej sestre, kde neskôr došlo k zločinu.



Šialený muž nožom podrezal krk partnerky a bodol ženu do hrude.

Sestra zavraždenej ženy a tri deti sledovali brutálny útok na matku a partnerku šialeného útočníka. Muž po vražde vyhodil deti na ulicu v pyžame. Následne pustil plyn a zapálil dom, potom sa bodol nožom.Zdravotníci ho dokázali udržať nažive a v súčasnosti je v nemocnici.



Deti, ktoré sledovali krviprelievanie a vraždu svojej matky, sú v šoku.

Vyšetrovatelia podozrivého vypočuli v nemocnici ešte vo štvrtok večer. Muž sa priznal k spáchaniu trestného činu. 


V Maďarsku  domáce násilie postihuje asi 220 000 žien. Každý týždeň zomrie jedna žena následkom zneužívania. Okrem žien sú často obeťami domáceho násilia aj deti. Páchateľ sa chce spravidla pomstiť bývalej partnerke vraždou dieťaťa. Za týchto okolností v Maďarsku každý mesiac zomrie jedno dieťa.


Brutálna vražda v Poprade! Vrahom mal byť majiteľ pohrebnej služby
Polícia zadržala majiteľa pohrebnej služby z Popradu pre podozrenie zo spáchania vraždy. Prípad sedemkrát bodnutého muža, nájdeného v Mlynickom potoku už vyšetruje NAKA. Vyšetrovateľ podáva na súd návrh na vzatie do väzby voči Jozefovi K. Hrozí mu... Čítať ďalej
18 | 11 | 2019 | Gabriel Matta