Počiatek nebýva na Slovensku. Trvale je už v zahraničnej vile

Expolitika Smeru Jána Počiatka, ktorému médiá v týchto dňoch venujú pozornosť pre zverejnené video jeho rozhovoru s bývalým generálnym prokurátorom Dobroslavom Trnkom, v súčasnosti bežne v Bratislave nestretnete. Býva v zahraničí a svoje aktivity na Slovensku riadi často na diaľku. Uvádza portál etrend.sk.




Exminister Počiatek v súčasnosti žije vo francúzskom meste Cannes. Túto informáciu potvrdili pre týždenník TREND dva od seba nezávislé zdroje. Jeden z nich je podľa TRENDu z bezprostrednej blízkosti bývalého politika.


TREND hovoril s dvomi zdrojmi, ktoré tvrdia, že J. Počiatek po odchode z politiky býva v Cannes. „Veľké nákladné auto odvážalo z jeho vily na Slavíne nábytok, krabice a vrecia s oblečením. Všetko to odviezli do Francúzska, kde má vilu, ktorú si aj zariaďoval,“ povedal jeden z nich. 


Ďalší bývalý Počiatkov kolega zo Smeru potvrdzuje, že exminister trávi väčšinu času v zahraničí. „Viem len to, že žije v Cannes, ale už som o ňom dlho nepočul,“ reagoval. 


Bývalý minister a vysokopostavený člen Smeru otázky o svojom aktuálnom bývaní nekomentoval. K otázkam o svojej súčasnej adrese sa vôbec nevyjadril ani po opakovanom dopyte a telefón dlhodobo nezdvíha. 


Bývalých predstaviteľov Tiposu vzali do väzby
Najvyšší súd SR dnes vzal do väzby bývalých predstaviteľov spoločnosti Tipos Jána B. a Miloša P. Čiastočne tak vyhovel sťažnosti prokurátora proti novembrovému rozhodnutiu Špecializovaného trestného súdu, ktorý dvojicu obvinených prepustil na... Čítať ďalej
05 | 12 | 2019 | SITA