Český starosta Pavel Novotný zotrel Rusov jednou ranou a to v priamom prenose! Toto chce odvahu
30 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Vystúpenie starostu pražských Řeporyja Pavla Novotného v ruskej štátnej televízii, kde bez obalu prezradil, čo si o počínaní Rusov v minulosti a o ich propagande myslí, vzbudilo na sociálnych sieťach ohlas. Člen Občianskej demokratickej strany sa za nich dočkal veľkých pochvál a jedného povzdychu. Bývalý poslanec za Veci verejné a neskôr za ČSSD Stanislav Huml označil Novotného za "blbca".


Marketer Martin Jaroš sa domnieva, že to Pavel Novotný Rusom všetko povedal veľmi dobre.

"Vždy som ho miloval a teraz ho beriem ešte viac! Aby bolo jasno, proti jednotlivým Rusom nič nemám. Ale ich zahraničná politika, v minulosti aj dnes, sa mi ekluje. Pavel Novotný je pre mňa jediný politik v Česku, ktorého momentálne beriem vážne a ktorý ma zaujíma. Aj keď je to samozrejme absolútny šašo a fanfarón a schválne to skrutkuje. Ale aspoň má odvahu. Prečo do hajzlu nepovedať, čo si naozaj myslíme? Prečo furt ustráchane mlčíme, pretože keby sme povedali pravdu nahlas, tak by to treba niekoho mohlo nahnevať? Prečo si furt hovoriť, že sme maličká krajina a nemáme proti Rusku šancu? To Rusko je chudobný obor na hlinených nohách, ktoré sa snažia ostatných šikanovať, aby nebola vidieť jeho vnútornú neistota !, "napísal Jaroš natvrdo.

Zdá sa mu absurdné, že nikto z českých vrcholných politikov v poslednej dobe neprejavil rovnakú odvahu a musel prísť až regionálny politik, ktorý od pľúc opísal, čo si myslí nielen on, ale aj rad jeho spoluobčanov.

"Pavel urobil Rusom pekný klystír!" Zhodnotil situáciu stručne marketér.

Jedným dychom však dodal, že podobnú kritiku si v niektorých prípadoch zaslúžia aj naši "spojenci", ale tu to u českých politikov bude vyžadovať ešte trochu viac odvahy.

Či už ju súčasní politici nájdu, alebo nie, Pavol Novotný sa podľa Jaroša zachoval správne.



Novotnému zatlieskal tiež programátor Andrej Ruščák. Starosta Řeporyja predviedol, ako je potrebné si "Rusákov" namazať na chleba.

"To je ABSOLÚTNE LUXUSNÉ. Pavel Novotný si ich namazal na chleba, toto je tá najlepšia ukážka toho, čo sú Rusáci (nerovná sa Rusi, ale štátnu televíziu majú pod kontrolou Rusáci) zač. A najlepšie je, že ich manipulácia sa na pánovi Novotný úplne míňa účinkom, naopak z toho je vidieť, čo je to za bandu šašov, čo sa berú strašne vážne. Len tak ďalej, vytrollit tú bandu čo to dá, "napísal.

Odhalenie samovraždy krásky Moniky Potokárovej! Stalo sa to v deň kedy to manžel čakal
V deň, keď mal herec Robert Roth (47) s kolegami oslavovať po premiére filmu "Voda, čo ma drží nad vodou", si jeho manželka Monika Potokárová († 27) vzala život! A bol to on, kto ju bez známok života našiel doma. Čítať ďalej
28 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová