Omylom odhalené! Nepochopíte, čo Bohdalová ukrýva doma
10 | 11 | 2019 I Imrich Kovačič

Energická legenda strieborného plátna Jiřina Bohdalová je síce vysoko výrečná, do svojho súkromia si ale pustí málokoho. Nedávno urobila výnimku v súvislosti s chystaným veľkofilmom o Dubčekovi a pozvala si producenta filmu priamo k sebe do bytu. Ten sa potom nestačil diviť!



Producent Andrej Leca zverejnil zábery zo súkromia Jiřiny Bohdalovej na svojom Facebooku. "Privítala nás vo svojom súkromí, urobila nám kávičku a v jej útulnom príbytku sme hovorili nielen o spoluprácu, ale o živote všeobecne," naznačil producent. Nevylučuje, že by si herečka vo filme zahrala.


Michael Kocáb žije so svojou exmanželkou a jej mužom, pod jednou strechou.
Láska, manželstvo, deti, rozvod a potom - spoločné spolužitie! To je netradičná postupnosť vzťahu Michaela Kocába a jeho americkej exmanželky Marshi. Čítať ďalej
10 | 11 | 2019 | Gabriel Matta

Producentove zábery potom odkryli okrem iného aj zbierku cien, ktorú má herečka doma vystavenú. Je medzi nimi aj desať zrkadiel TýTý, ktorá dostala za víťazstvo v kategórii Herečka roka. V dome má herečka aj rad fotografií a obrazov. Napríklad aj od jej mnohoročného priateľa Karla Gotta, na ktorom sú stvárnení ako manželia.