Veľké obavy o Michaela Douglasa: Lekári hovoria o posledných mesiacoch života!
24 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Najhoršie obavy o Michaela Douglasa (75) sa mali naplniť. Vychudnutý a viditeľne vyčerpaný herec sa premával newyorskými ulicami a výraz v jeho tvári všetky vydesil. O zdravotnom stave manžela Catherine-Zety Jones (50) prehovoril lekár a vraj to nevyzerá vôbec dobre. Hovorí sa o návrate rakoviny a posledných mesiacoch života!


Vychudnutý na kosť a so strachom aj smútkom v očiach. Michael Douglas (75) sa prechádzal newyorskými ulicami a jeho neutešený výzor nikomu neunikol. Herec, ktorý meria 175 centimetrov, mal v uplynulých mesiacoch strašnou rýchlosťou schudnúť. A podľa fotiek tým najviac utrpela jeho tvár. Douglas znovu bojuje o život, píše americký časopis Globe. "Za uplynulých šesť mesiacov schudol prinajmenšom 12 kilogramov. Bojuje o prežitie, zostáva mu šesť alebo ešte menej mesiacov," povedal magazínu lekár, ktorý si neželal uviesť meno."

Michael o svojom zdravotnom stave dlhšiu dobu nehovoril, momentálne sa venuje natáčaniu pokračovania seriálu Kominského metóda. Fanúšikovia by chceli vedieť, či majú informáciám o boji o život veriť, alebo sa o svojho obľúbenca nemusia obávať. Tak snáď im herec dá v blízkej dobe odpoveď, ktorá ich upokojí.

Douglas oznámil boj so zákernou chorobou 16. augusta 2010. Na radu lekára klamal, že ide o rakovinu krku, v skutočnosti ale išlo o rakovinu jazyka vo štvrtom, pokročilom štádiu. Od novembra 2010 držal špeciálnu diétu, kvôli ktorej zoslabol a schudol takmer 15 kilogramov. 11. januára 2011 mohol oznámiť radostnú správu, že rakovinu porazil. V roku 2013 vyhlásil, že rakovinu mohol zapríčiniť orálny sex, a nepriamo tak z ochorení obvinil svoju ženu Catherine. O návrate rakoviny sa špekulovalo už na jar 2019, domnienky sa našťastie nepotvrdili.

Herec Michael Douglas s manželkou navštívili Bratislavu, privítal ich Lajčák
Mierový veľvyslanec Organizácie Spojených národov (OSN) Michael Douglas navštívil v nedeľu spolu s manželkou Catherine Zeta-Jonesovou Bratislavu. Privítal ich šéf rezortu diplomacie Miroslav Lajčák (nominant Smeru-SD). TASR o tom informoval tlačový... Čítať ďalej
04 | 08 | 2019 | TASR