Richard Müller prezradil svoje tajomstvo. Veľké obavy pred koncertom?
18 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Spevák Richard Müller (58) patrí už dlhé desaťročia k stáliciam slovenskej hudobnej scény. Pravidelne vypredáva veľké haly a fanúšikovia mu padajú k nohám! Napriek tomu ale hudobník vždy trpí veľkými obavami!


Richard Müller (58) spieva po slovensky aj česky. Často krát svoje piesne textuje, a niekedy k nim skladá aj hudbu. Hoci je bezpochyby talentovaný, pred vystúpením ho sužujú obavy! Jeho partnerka Vanda Wolfová (48) prezradila, že ho vždy musí upokojovať!

A aj keď na pódiu to Müller vie poriadne rozbehnúť, v zákulisí to nebýva vždy tak veselé! Spevák má totiž strach, ktorý súvisí s jeho obecenstvom.

"Richard o sebe veľmi pochybuje a vždy má strach, že neprídu diváci alebo že sa to nebude divákom páčiť tak, že ľudia budú vstávať a tlieskať. Takže vždy má ten pesimistický pohľad, musím ho uisťovať, že to bude v poriadku," prezradila pre televíziu Markíza speváková partnerka.

Vanda tiež dodala, že Richard musí mať pred vystúpením pohodu, ktorá je pre neho oveľa dôležitejšia než napríklad dobré dobré jedlo či pitie!

Studenková si servítku pred ústa nedáva! Svojej dcére povedala toto "Milujem ťa, ale život si od teba zničiť nenechám"
Slovenská herečka, ktorá bola jednou z hviezd komédie S tebou ma baví svet, Zdena Studenková (65) je rozvedená. Po tom čo manžela vymenila za mladšieho speváka Braňa Kostku (48), svojej trinásťročnej dcére Simone (39) dala jasne najavo, čo ju... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | Ján Prokop