Legenda Jozef Golonka: Problémy v rodine mu robia starosti. Nemilé prekvapenie!
18 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Legenda Československého hokeja Jozef Golonka, sa na staré kolená dočkal nemilého prekvapenia. Problémy v rodine mu robia vrásky na tvári. Jeho dcéra Zuzana (32) sa rozvádza po siedmich rokoch s manželom Robertom (36), s ktorým má dve deti. Samotný Golonka si pred rokmi takisto rozvodom prešiel a môže tak byť pre dcéru veľkou oporou.


V apríli 2012 vystrojil Golonka pre dcéru veľkolepú svadbu vo vládnom hoteli, kam prišlo na 120 hostí. No po siedmich rokoch manželstvo skrachovalo. Podľa slovenského denníka Nový Čas, o rozvod požiadal Zuzanin muž a chce si na súde vybojovať obe deti do svojej starostlivosti.

"Je to výsostná záležitosť mojej dcéry a jej muža. Je pravda, že sa rozvádza, ale na všetkom sa slušne dohodli," prezradil bulvárnemu listu Golonka. "To sa v živote stáva. Sám som sa rozviedol s prvou ženou a vidíte, šťastne žijem 44 rokov s druhou manželkou Božkou. Človek nikdy nevie, kedy stretne ozajstné šťastie," dodal slávny útočník, ktorý je pre dcéru veľkou oporou.

"Pre mňa je dôležité, že ako rodina držíme pri sebe aj v zložitých situáciách. Vnučky majú šesť a štyri roky. Ako dedo som vždy k dispozícii, aby som ich postrážil, keď bude treba," povedal starostlivý Golonka.

Studenková si servítku pred ústa nedáva! Svojej dcére povedala toto "Milujem ťa, ale život si od teba zničiť nenechám"
Slovenská herečka, ktorá bola jednou z hviezd komédie S tebou ma baví svet, Zdena Studenková (65) je rozvedená. Po tom čo manžela vymenila za mladšieho speváka Braňa Kostku (48), svojej trinásťročnej dcére Simone (39) dala jasne najavo, čo ju... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | Ján Prokop