Geogre Clooney a jeho štvordňové slávnosti, nechýbali ani holywoodske hviezdy! Koľko eur vysolil za vlastnú svadbu vás poriadne prekvapí
28 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Americký herec George Clooney a britská právnička libanonského pôvodu Amal Alamuddinová stvrdili pred piatimi rokmi, 29. septembra 2014 v Benátkach, svoj súkromný svadobný obrad, ktorý sa konal o dva dni skôr v luxusnom hoteli s výhľadom na benátsky Veľký kanál.


Svadba podľa odhadov stála desať miliónov eur. Na štvordňovú oslavu dorazilo do Benátok viac ako 100 hostí, medzi ktorými nechýbali ani hollywoodske hviezdy.

Clooney (58) sa podľa médií so svojou manželkou zoznámil v roku 2013, pár sa zasnúbil v apríli o rok neskôr. O 17 rokov mladšia Alamuddinová, absolventka Oxfordskej univerzity, sa špecializuje na ľudské práva a v minulosti zastupovala napríklad zakladateľa servera Wikileaks Juliana Assange alebo bývalú ukrajinskú premiérku Juliu Tymošenkovú.

Pre Clooneyho, úspešného herca, scenáristu, producenta, režiséra a držiteľa dvoch Oscarov, to je druhé manželstvo. Alamuddinová sa vydávala prvýkrát. V júni 2017 sa páru narodili dvojčatá - Ella a Alexander.

Charlie Sheen má opäť vážny problém! Exmanželka ho napadla na súde, čo sa udialo?!
Charlie Sheen (54), hviezda seriálu Dva a pol chlapa bola napadnutá svojou exmanželkou Denise Richardsovou na súde, že dlhuje výživné na svoje dve dcéry takmer pol milióna dolárov. Je naozaj lump alebo exmanželka chce len zarobiť? Čítať ďalej
06 | 09 | 2019 | Ján Prokop