Fico smúti: Smrť milovaného člena rodiny
22 | 09 | 2019 I Gabriel Matta

Róbert Fico sa po celý čas v politike prezentoval aj so svojím labradorom Larrym. Verejnosti rád ukazoval, ako s ním behá po hrádzi, ako aportuje, alebo ako sa s ním kúpe. Podľa najnovších informácií však Larry zomrel.


Ako prvý o tom informoval portál hlavne.sk. Fico so svojím štvornohým miláčikom trávil množstvo voľného času. Každé ráno sa s ním pri komplexe Bonaparte prechádzala buď jeho manželka, alebo sám expremiér. Bratislavčania ho zase stretávali na petržalskej hrádzi, kde s ním expremiér intenzívne behával aj v spoločnosti ochranky.




Robert Fico so svojim psom Larrym / archív


Slovákom sa Fico ukázal so známym labradorom aj v Dunaji, kde sa spoločne kúpali, či pri jeho chate v Malých Levároch. Larry však nedávno odišiel do psieho neba a po boku svojho pána sa už neobjaví. „Zomrel ešte pred tromi týždňami,“ dozvedeli sme sa zo zdroja blízkeho Smeru.

V súvislosti s Larrym pritom okrem zlepšovania imidžu Fica zostane v pamäti aj hláška „slabučko hryzkaj“, ktorú použil práve šéf Smeru vo videu, kde sa so svojím psím spoločníkom predvádzal.